Mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Elgondolkodnék, hogy milyen alapokra épül a házasságom. Szerelmesek voltatok vagy érdek házasság? Milyen volt a szex házasságkötés előtt? Milyen volt a gyermekek születése előtt? (vannak nők, akiknek teljesen megváltozik a szexualitáshoz való viszonyuk)
Mások az igényeitek. Meg kell ezt beszélni. Nem itt, hanem a feleségeddel.
Most olvastam a Vicces topikban.
Feleség: - Te mindig szexet akarsz.Pedig nekem a figyelem is hiányzik..
Férj: FIGYELEM!, FIGYELEM! Szex következik.
A feleségeddel újra egymásra kell találni. Közös együtt eltöltött szabadidő , kirándulás, mozi, vacsi, telefon nélkül, csak te és ő. Együtt kell megmászni ezt a hullámvölgyet! A szexuális életbe bele kell vinni egy kis fűszert! Olyan sok dolog van, ami feldobja a házasságot , kapcsolatot!
Kitartást, sok sikert!
A kibeszélésen már úgyis rég túl vagy...
Hihetetlen, hogy ugyanazon a témán rugózol egy fórumon, ahelyett, hogy valóban tennél is valamit. Gondolod, hogy a sokadik ugyanarról a témáról indított fórumon most valaki majd megmondja a tutit, és ettől este rád ugrik a feleséged?
Már 100x kiírtad ezt a témát.
Párterápia, szexuál pszichológus, ha ez sem segít, el kell fogadni, hogy nem illetek össze és el kell köszönni egymástól. Vagy nyitott kapcsolatra váltani, ha mindkettőtök 100%-ig elfogadja. (Én pl. biztos, hogy nem tudnám és szerintem kevesen tudnák ezt jól kezelni…)
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Hölgyeim, mit tegyek?