Mit szűr ki a csapra szerelhető víztisztitó?! (tudásbázis)
Nekem van viztisztítóm. Nem a "legmodernebb," mert tartályos (ma már lehet olyat is kapni, ami közvetlenűl a csapra szerelhető) Ámbár a "szakirodalom" a mai napig sem bizonyította, hogy a tartályos rosszabb mint a közvetlen tisztító.
Egészen más a víz íze, mint a tisztíttatlané, és az ásványvizeké.
Nemcsak kiszűri a "káros" anyagokat, hanem egy másik szűrőn keresztűl a tisztított vizbe hasznos ásványi anyagokat juttat. (a szűrők leirásából tudom) Eleinte nagyon tiltakoztam, pénzkidobásnak tartottam (160 ezer ft), a víz íze is "rossz" volt, de ma már nem bánom. Sőt az a furi, hogy ha megyünk valahova több napra, akkor 5 l-es kannákba vinnem kell magammal, mert az ásványvíz is "rossz" izű mostmár.
A vizzet nem csak iszom, hanem azzal főzök, sőt virágöntözésre is ezt használom. A virágaim is nagyon szépek tőle:)
Mit szűr ki a víztisztitó? mik a tapasztalaitok vele? érdemes beszerezni? nálunk az arzén 5x-se a megengedett mennyiségnek a csapvízben.. :/ és vassal, rozsdával is tele van.. kiszűri ezeket?
érdemes lenne megvenni? ha igen, milyet?
További ajánlott fórumok:
- Csapra szerelhető orrszívó tapasztalatok.Milyen?Érdemes venni, vagy jobb a porszívós?
- LAICA víztisztitó kancsóhoz hol kapható bi-flux szűrőbetét és mennyibe kerül?Esetleg tudná valaki?
- Aquafilter csapszűrő FH2000, csaptelepre szerelhető víztisztító
- A víztisztítókat mindegyiket csapra kell szerelni?
- Valaki meg tudná mondani, hol lehet csapra szerelhető szűrőt venni pár száz forintért, ami tisztítja a vizet?
- Melyik csapra szerelhető vízszűrő vált be Nektek?