Csapra szerelhető orrszívó tapasztalatok.Milyen?Érdemes venni, vagy jobb a porszívós? (tudásbázis)
Én a csaposat szeretném kipróbálni de nem tudom hogy hol lehet beszerezni!Nekem Nózi a náthás sárkány nevű porszívós orrszívóm van de az a gáz vele hogy ha a porszívót alacsony fokozatra állítom akkor semmit nem szív csak teljes kokszon és a 3 éves porszívómat leadhatom alkatrésznek már ami maradt belőle mert ugyan is szét olvadt a vízszűrős porszívóm amit 35000ftért
vettem az üzletbe!Azért olvadt meg mert ez a vacak orrszívó vissza fogja a porszívógép vákuumát és már volt is ez miatt 4x szervizben és a 2db szűrő volt a porszívómba 8000ft amit az orrszívás miatt 7-te cserélni kellett volna de kinek van rá ennyi pénze?! Azt is hozzá tenném hogy a fiam asztmás és a kislányomnak arcüreg gyulladása van és kb.1órába telik mire sikerül úgy kiszívni a gyerekeim orrát úgy hogy kapjon is levegőt rajta!Ja és a szervizben egyáltalán nem ajánlják ezt a fajta orrszívó használatát mert ez a módszer tönkre teszi a porszívó készüléket az által hogy vissza fogja a készülék vákuumát! Akkor inkább a csapos módszert választom ezt már láttam is hogyan csinálják a gyermek klinikán mivel az én fiam 8 hónaposan került asztma roham miatt először kórházba és kb1-7ig volt bent és ők is csapos módszerrel szívják a gyerekek orrát és hamar megbarátkoznak vele a gyerekek kivéve a csecsemőket mert ők még félnek tőle! Aki tudja hol lehet kapni és mennyiért annak meg köszönném ha segítene!
Nekünk is porszívós van.Sóoldattal fellazítani és utána a porszívó.
Szerintem ez a csapra szerelhető is ugyanolyan ilyesztően hangzik csak nincs hozzá zúgás.
Nekünk is porszívós van. Előtte orrsprayt használunk, és utána porszívózunk;)Úgy könnyebb, és nem okoz akkora traumát;)
Milyen a csapra szerelhető?
További ajánlott fórumok:
- Jó a porszivos orrszivó?
- Elemes orrszívó van-e olyan hatékony, mint a porszívós?
- Mikor kezdenek rájönni a babák, hogy jobb lesz az orrszívás után? Tudtok írni kíméletes technikákat a porszívós orrszívóhoz?
- Mit szűr ki a csapra szerelhető víztisztitó?!
- Valaki meg tudná mondani, hol lehet csapra szerelhető szűrőt venni pár száz forintért, ami tisztítja a vizet?
- Melyik csapra szerelhető vízszűrő vált be Nektek?