Mit szóltok az update 1 babához? (beszélgetés)
Azért nem értem,amit írsz,mert az én BMI-m,tehát ehhez az én magasságomhoz egy elég tág határ tartozik...50kg-tól 63kg ideális...És igen: a koromhoz is nézve.A nememhez is nézve.
Kritizáld,de azt tedd értelmesen!Nincs mit sem változtatni,sem szépíteni azon,hogy miért fontos az ideális testsúly.(Kivételek mindig vannak:lsd: vizilabda csapat,de már kérem szépen: nehogy már a kivétel legyen az általános!)Alapvetően fontos paraméter,tessék szakmai honlapokról informálódni!
Tegnap este megnéztem: kor/magasság/súly: 47,7 lenne elméletileg az ideális súly. Úristen!!
Egy hatvan év körüli nő 47 kilósan?? Mint egy lábon járó csontváz! Nem Afrikában élünk!
... és a magyaroknál ez elég gyakori hozzáállás(tapasztalatom szerint) :)
És persze mindig hozzáteszem: akinek nem inge... :D Mert tudom, hogy vannak kivételek(amik erősítik a szabályt) :D
látszat siker???
:-D
Vicces vagy....
azt hiszem ők nem csak látszatra sikeresek, hanem valóban azok.
gondolom, sokan szeretnének legalább fele részben olyan sikeresek lenni, mint ők..... :-D
nyilván nem lehet összevetni RR-t Egerszegivel, de azért túlzás a megnyilatkozásod, és legalábbis számomra süt belőle a féltékenység és az irigység.
Én se vagyok oda RR-ért, de szó ami szó a munkája és az életformája elismerést érdemel mindenképpen. szerintem.
a baba pedig elveszi ami neki kell, biztos vagyok benne.
az anya kárára is elveszi amire szüksége van.
te szültél már, igazán tudhatnád.
Akkor... hogy ha nekem 63 kiló a javasolt, akkor tök mindegy, hogy 63 kilósan mennyi a testzsír százalékom? Akkor is az az ideális?
És az nem fontos, hogy a test melyik részén rakodik le jobban a zsír? Mert azt olvastam, hogy az is sok mindent befolyásol... hogy az ember milyen betegségekre hajlamosabb ezáltal.
De egyébként az lenne a logika, hogy ha anya tette gusztustalan, akkor a gyerekra alapjáraton bármilyen jelzőt lehet aggatni.
Érdekes és nem túl emberbarát elgondolás.
Szerintem sok kismama csinál ilyen fotókat magáról. Én biztos csinálnék emlékképpen.
Az, hogy ő nyilvánosságra is hozta az azért lehet, mert sok ember kíváncsi rá/rájuk.