Panelba milyen párásítót érdemes venni, amit később babához is lehet tenni és nem zajos? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Mi nem fűtünk. A fürdőben van csak fűtés, mert ott nem lehet szabályozni, de máshol melegek a csövek, így a radiátorok el vannak zárva. A nyílászáról újak, műanyagok. Mivel hidegek a radiátorok, ezért párologtatni nem lehet rajtuk.
Hetente 1x mosok (pedig van baba), így a száradó ruhák párája nem sokáig segít.
Mindenképp kell a párásító, fuldoklom a száraz levegőtől és az orrom is bedugul tőle. Nem tudom, hogy más is van-e így ezzel...
Szerintem fogsz eleget mosni a babára,hogy később inkább a párával lesz gondod...
Addig is:vizes törölköző a radiátorra,nem igaz,hogy nem válik be.Ha nem,akkor pótold valami placeboval,amiben hiszel,csak ne legyen túl drága...Szerintem.
Sziasztok!
Mi a Pingvint próbáltuk,nekünk nem vált be.
A barátnőmék szoba szökőkutat vettek az asztmás gyerek miatt.
Nekik ez nagyon jól bevált.
Szia,
Nézz itt körül:
Nekünk OK Baby párásítónk van, a pingvines. Nagyon elégedett vagyok vele, mi 10e-ért vettük, akkor akció volt. Most is van akció, de a másik fajtánál.
Sziasztok!
Panelban lakunk és nagyon száraz a levegő. Párásító készüléket szeretnénk venni, de nem tudjuk melyiket érdemes. 4 éve vettünk már egyet, de azzal állandóan probléma volt, végül vissza adták az árát. Most meg útban a baba és mindenféleképp kell majd vennünk, de nem tudjuk milyet.
Van valami bevált márka?
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok az update 1 babához?
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- Meleg vagy hideg párásítót érdemes használni a baba szobájában?
- Valamelyik nagyobb műszaki áruházban láttál Sencor SHF 1010-es párásítót? (rakok fel képet)
- Milyen párásítót érdemes venni babaszobába?
- Hol tudnék hideg párásítót venni, kb. 20 ezer Ft-ig?