Mit szóltok a várpalotai illegális abortuszokhoz? (beszélgetés)
Teljesen egyetértek Veled!
Nem tudjátok amúgy, hogy mi lett a dokival?
Ez tévedés!
Igenis van összefüggés az orgazmus és a megtermékenyülés között: Ha a nőnek az adott ciklusban nem volt még perteérése, azaz "középidő" előtt van, akkor az orgazmus spontán peteérést válthat ki, így van esély a megtermékenyülésre. Persze a "normál" időben bekövetkezett peteérés + megtermékenyülés simán le tud zajlani orgazmus nlélkül.;)
Miért kellene bármit is szólni?
Változtat-e valamin is a vélemény nyilvánítás?
Szerencse, hogy a szex élvezete és a terhesség bekövetkezése nem függ össze.
Különben nagyon sok ember nem született volna meg szerintem.
az én nagyanyám tutira nem védekezett,de szerintem a szexet sem élvezte soha :)
igen,közben rákerestem neten és elolvastam :)
Nagymamám mesélte, hogy régen a hasbarúgás is igen divatos volt. Második Világháború, a meglévő két gyereknek sem tudtak enni adni...
A magzatelhajtás nem új találmány.
Amióta a világ, egy nő mindent megtesz azért, hogy legyen, vagy nem legen gyereke. Legálisan , vagy sem, kiátkozva ezért vagy sem.
Még mindig jobb az abortusz minthogy a kukában landoljon, vagy a több ezer éhező gyermekek számát gyarapítsa.
Sajnos vannak olyan értelmi szinten mozgó emberek akiket nem lehet felvilágosítani.
sajnos ezek általában nem is az abortuszt választják, hanem azt, hogy szülik a gyereket egymás hegyére hátára, de hogy hogyan neveljék fel azt nem tudják.
További ajánlott fórumok:
- Volt-e abortuszod valaha?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Nem tudom feldolgozni az abortuszomat
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?
- Te hogyan büntetnéd azokat, akik illegálisan szemetelnek? (pályázathoz kellene)
- Telephelyként bejelentett lakás, de életvitelszerűen laknak benne, ez nem illegális?