Mit kell csinálni a hájjal, mielőtt felhasználnám sütinek? (tudásbázis)
9. gevi1931
2011. ápr. 15. 11:36
Le darálni-vagy lekaparni
8. 448f1a930a (válaszként erre: 7. - Anyuci91)
2010. máj. 14. 22:20
Köszönöm a segítséget,de kifejezetten a hájjal van gondom.Honnan tudom,hogy rendesen megvan tisztítva?
7. anyuci91
2010. máj. 14. 15:04
Kedves első hozzászóló minél többet hajtogatják a hájat és lisztezik egy kicsit annál frisebb és finomabb lesz belőle készült sütemény. Anyukám gyermekkoromban ezt a műveletet többször megismételte. Üdv.Ágnes
6. globus (válaszként erre: 4. - 2104cc91e8)
2010. máj. 13. 17:30
:)))
5. 2104cc91e8 (válaszként erre: 1. - 448f1a930a)
2010. máj. 13. 16:57
Ahogyan a 2. hozzászóló írta!
4. 2104cc91e8 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2010. máj. 13. 16:56
????????????
:))))
3. Bódiné Anikó
2010. máj. 13. 16:54
Először is le kell kaparni ,vagy hártyázni,és utána ledarálni, majd kimérni hogy mennyit akarsz tenni egy adag tésztához.A maradékokat is érdemes kimérve szétrakni, fóliába csomagolva a fagyasztóba rakni.
2. a14deb9047
2010. máj. 13. 16:44
És azt majdnem elfelejtettem írni, hogy amikor összehajtogatta, akkor a nyujtófával kloffolta... kertes házban laktunk...
1. 448f1a930a
2010. máj. 13. 16:42
Mit kell csinálni a hájjal, mielőtt felhasználnám sütinek?
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Darált húst meg szoktátok mosni mielőtt felhasználjátok?
- Mit tudok csinálni a már beáztatott lencsével, ha nem akarom felhasználni?