Mit kaphat érte? (tudásbázis)
Ja, persze. A nő egyenesen a pofon elé ugrott, mi??
Rohadtul szerethette, ha megverte.
Gondolom azért véded a pasit, mert rokonod vagy ilyesmi.
Nem szeretek kívánni semmit, de aki talál mentséget ilyenre, annak egyszer a bántalmazott nő helyébe kellene lenni, hogy őt is megverjék, kitépjék a haját, majd hetekig járkáljon monoklival a szeme alatt és magyarázkodjon az ismerőseinek, hogy bizony megérdemelte, mert megcsalta a párját és annak ettől felment az agyvize, de persze ettől még egy áldott jó ember és csak azért tette, mert megérdemelte, mert soha azelőtt egy ujjal sem nyúlt hozzá....
Nevetséges emberek vannak. Már írtam itt a hoxán, hogy ha az én fiam ilyet csinálna, akkor én törném el a kezét.
Volt olyan törekvés, hogy az ilyen eseteket a minősítettek közé beemeljék, nagyon remélem, megtörtént, és letöltendőt kap.
Az anyuka akárhová viszi a gyerekeket egy ilyen szarházival szemben most már nyert ügye van.
Nem tudni mit kaphat érte, Magyarországon, ahány bíróság, bíró annyiféle döntés van. Valószínű, ha soha nem volt még dolga a törvénnyel, akkor egy ejnye-bejnyével, felfüggesztettel megússza, ha volt már dolga, akkor bizony letöltendőt is kaphat.
Úgy gondolom, hogy arra semmi nem lehet indok, hogy bárki kezet emeljen egy másik emberre, főleg nem , ha az gyengébb nála. Te rokonod, véded, a lányt meg gondolom az ő ismerősei védik. Elszállhat az ember agya, de az tuti veréssel még nem győztek meg senkit szerintem, maximum félelmet okoztak benne.
Aki menni akar, azt hagyni kell menni.
Szerelmet, tiszteletet nem lehet veréssel kivívni.
Az illetékesek döntenek a gyerekekről,ők az utcára nem kerülhetnek.
A gyerekek előtt pedig nem kell üvöltözni, vagy husánggal elintézni a gyermek elhelyezést.
Mindegy mi volt az indok, nem ez a lerendezésének a módja.
Ha a lány már menni akar, akkor hagyja menni, mert mi értelme lenne erőszakkal ott tartani maga mellett?
Gondolom letöltendőt nem, ha ez volt az első eset.
Hova akart menni a lány, amikor el akarta hagyni az élettársát?
További ajánlott fórumok:
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Igaz hogy a Jehova tanúi nem kaphatnak vérátömlesztést?
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Hogy kaphatok messenger üzenetről e-mailben értesítést?