Mit jelenthet ez? (beszélgetés)
És az mit jelent, hogy amikor ránézek az órára, mindig mást mutat? Biztos az is hordoz magában valami angyalit.
A jaj de baró kárc' órán keresztül is kommunikálnak az angyalok, vagy csak az analógon?
Nyitnék az új felé, nem jó ez a korlátoltság.
Azt, hogy én mit gondolok az angyalokról az egy dolog...
Én azt szerettem volna tudni, hogy Neked mit jelentenek az angyalok, mit gondolsz róluk, hogyan képzeled el őket... stb... :-)
szia.
szerintem jól tudod,hogy mire gondolok..nem szolgál magyarázatra.
Szia angyaliérintés!
Tudnál egy kicsit többet írni az angyalokról, hogy kik is "ők" valójában?
És mit jelent számodra az, hogy ma még nem képes az ember agya felfogni az efféle dolgokat?
az emberek nem nyitottak olyan dolgokra, amiket nem tudnak értelmesen megmagyarázni.
szavakkal,hogy üzennének?ha valaki ilyet tapasztal,gondolom első reakció az ijedtség,meg azt hinné megbolondult.
ha érdekel a téma olvasgass..
nagyon sok olyan dolog van,ami létezik,de az ember agya nem képes azt ma még felfogni,korlátolt,nem képes más dimenzióba látni.
Arra vagyok kíváncsi hogy aki ezt leírta, honnan tudja hogy az angyalok azt üzenik ezen vagy azon a számon keresztül??
Nem lehetne egyszerűbb ha szavakkal üzennének??
hú de poénosak vagytok...
ez azért nem ilyen vicces..ezek igenis komoly dolgok..ha meg nem hisz benne valaki nincsen abból semmi.
van ,aki nem nyitott dolgokra.
ja de néha megjelenik úgy a szám, hogy nem órán hanem pl egy tárgyon papíron, de nem feltétlenül így hanem néha variálva:
pl 18,108, 1 08, 1-es sor 8. szék, vagy 10. sor 8-as szék stb
Jéé ez velemi nagyon sokszor előfordul.
Én 10:08-kor nézek az órára
ez a születési hó és napom.
akár délelőtt néha este is (akkor 22:08)
Hú, ez engem is érdekel...
Fejtse meg vki lécci!!!
és mik azok az angyali számok?