Mit jelent számodra nőnek lenni? (beszélgetés)
Jól megfogalmaztad. Nőnek lenni rengeteg dolgot jelent, nem csak azt, hogy szuper szexik legyünk, és jó szexpartnerek.
Mi nők gondoskodunk a párunkról, gyermekünkről, vagy gyermekeinkről, néha mi vagyunk a támasz, néha belénk kell erőt önteni, és tényleg fontos a humor is, meg persze szerintem hozzátartozik egy nőhöz, hogy azért a konyhába is jártas legyen...stb
Számomra azt jelenti, alap, hogy a férfiak dögöljenek értem :) 5-6-szor is simán elélveztehek egy jó szev alatt. Egy férfi mellett vagyok boldog és biztonságban érzem magam mellette.
Amúgy a gondolkodásom tekintve nem vagyok túl nőies. A férfiakkal jobban egy hullámhosszon vagyok, nem volt és nincs is túl sok barátnőm.
Érzékenység-érzékiség-kellem és báj-tömény szexualitás. :)
És persze ezen túl a különböző szerepek, amiben megcsillogtathatjuk női mivoltunk: elsősorban a társ, a szerető, az anya, a háziasszony, a barátnő..stb..szerepe.
Nőnek lenni tök jó. A nőiesség szerintem abban a rejlik, hogy tudsz lenni eszméletlenül szexi vadmacska, egy dédelgetni való kislány, anya, barátnő, társ, humorod van, kecses vagy, intelligens,szeretet adsz és fogadsz, erős vagy és gyenge, de a legfontosabb a kisugárzás. Látszódjon rajtad, hogy szeretsz nő lenni, harmonikus vagy, tisztában vagy önmagaddal... nagyon bonyolult dolog ez. És nem csak az kell, hogy nőnek érezd magad egy férfi mellett, hanem a férfi és férfinek érezze magát melletted.
Én nem utolsó sorban a legszebb, hogy életet tudsz adni.
Egy nő akkor nő igazán, ha éreztetik vele, hogy az :)
...udvariasság, jó tulajdonság kimutatása, illedelmesség.. Én emellett vicces is vagyok és gyerekes is, felszabadult (tegnap pl. hintáztam a parkban). De mindezek mellet azért nőnek tartom magam.
Számomra nőnek lenni udvariasság és a jó tulajdonság kimutatása és az illedelmességet jelent.
Üdv.Ágnes
Számodra mit jelent nőnek lenni?
Miért szeretsz nő lenni?