Mit jelent és miért jó egy ilyen tetoválás? (beszélgetés)
Nekem több tetoválásom is van, de én sem tetováltatnék arcot.. de minden ember maga dönti el, mi és miért fontos neki.
Az egyik tetoválásom nekem is a gyermekem neve virágba foglalva. És nem azért, nehogy elfelejtsem hogyis hívják.. :)
De aki sosem tetováltatott, ezt soha nem is fogja megérteni.
Egyik ismerősünknek például tizenévesen halt meg a gyermeke balesetben, és ő magára tetováltatta az arcát. Szörnyű tragédia, amit nem tudom hogy lehet feldolgozni. Gondolom nála ez a gyászhoz hozzátartozott. És nála első és valószínűleg utolsó is ez a tetoválás.
Kedves Bözsi néni azért, hogy az embereknek legyen mit kérdeznie azért...
Az ember nem másoknak akar ezzel tetszeni, én büszke vagyok imádom a gyerekeimet. Tetoválóként is dolgozom és inkább a gyerekeim nevét tetováltatom magamra mint valami irka firkát...
Ugye, hogy lehet a gondosság jele? A fotót elkeverheti, de így mindig be tudja azonosítani a kölköt :DDD
A gyerek (pontosabban bármilyen) arckép tőlem is messze-messze áll, de ilyen utálatosan nem nyilatkoznék, mint a lenti sztereotípia.
Ha nem terjedt volna el és nőtte volna ki divattá magát a tetoválás nem lenne rajta.;)
Oka pedig sok lehet, miért annyira fontos egy másik vadidegen ember mivel csúfítja el magát?
Lehet sok a gyerek körülötte, és másképp nem ismeri fel ;-)
Amúgy gondolom az van a háttérben, hogy tetszik neki a tetoválás, és egyedi mintát akar. A saját gyereke meg csak nem fog feltűnni más testén is :)
Ezek a tetoválások saját magunknak szólnak nem másoknak.
A két kisfiam neve rám tetoválva de nem azért, hogy másoknak mutogassam.
Nem tudom, hogy mit jelent és miért jó.
Még csak nem is fog a kép hasonlítani a gyerekére egy idő után. Sok idő után meg pláne nem.
Szerintem inkább törődne a gyerekkel, mint tetkóval hivalkodna.
Ezt azok szokták, akik egyébként szarnak a gyerekre, dena külvilág felé mutatják, hogy ők milyen frankók.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor?
- Friss tetoválást milyen krémmel kell kenni?
- Milyen tetoválást csináltassak az alkaromra?
- Mi a hal tetoválás jelentése?
- Sebeket eltakaró testszínű tetoválás - Kinek van ilyen?