Mit jelent éretté válni? (beszélgetés)
Igazából nem tudom megfogalmazni. A legjobban úgy lehet jellemezni, hogy mindenen besértődöm, zokon veszem, pl múltkor az arcomba ömlött a forró víz, és úgy gondolom a felnőttek ezt szó nélkül tűrnék, én sírtam, mint egy gyerek.
Hogy a párkapcsolatot hogy lehet poénként felfogni? Hát úgy, hogy tök mind1 mit csinálok, hogyan viselkedem, úgyis meg fog bocsájtani. Amit tudok, hogy nem igaz, de ezt csak akkor fogom fel, ha filózgatok a dolgaimról.
Nem tudom,én a mai napig nem hozok semmiben önálló döntéseket ,várom a noszogatást,bár nem is hibáztatok senkit.
Gyerekként,kamaszként apumtól vártam az íre a pontot,aztán a páromtól,majd a gyerekemtől.Pedig elég érett vagyok,illetve...,hogy is hívják azt a gyümölcsöt ami még a fán van,de már nem ehető?:)
Ha majd késznek érzed magad, már félig kész leszel :).
24 évesen én tökkész voltam, csak nem úgy.
Ha nem érzed késznek magad a nagy dolgokra, akkor egyelőre ne akarj komoly kapcsolatot.
Ezt valószínűleg a kiszemelted is érzi, látja, tudja.
A kérdésem egyszerű :) 24 éves vagyok, és nem érzem késznek magam a nagy dolgokra... házasság, család, gyerek. Ha lenne párkapcsolatom azt is poénnak fognám fel... van kiszemeltem, aki szerint még éretlen vagyok.
Szóval kérdelek titeket, nektek mit jelent, hogy érettek vagyok? Hogy felnőttek vagytok az élethez, komolyak?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!