Mit gondoltok mit hoz a jövő? (beszélgetés)
Csupa jót...
Bajra figyelmeztetnek, veszélyes mértékű radioaktivitás szabadulhat fel
A radioaktív elemek az "örök jégből" eljutnak az emberi civilizációba.
Veszélyes mértékű radioaktivitást rejthetnek a gleccserek: a csernobili és fukusimai reaktorok katasztrófái, valamint az atomfegyvertesztek radioaktív nyomot hagytak az Alpok, az Északi- és Déli-sarkvidék, Kanada, Izland és a Kaukázus gleccserein - jelentette be Caroline Clason brit kutató az Európai Földtudományi Egyesület (EGU) bécsi közgyűlésén.
A gleccserekben rejlő radioaktivitás mennyisége veszélyes lehet az egészségre
Klímaváltozást!
Hiába tagadjuk, ez a mi hibánk: meghazudtolhatatlan bizonyítékokat mutattak a tudósok
A mérvadó tudományosság álláspontja, hogy a fosszilis üzemanyagok égetése okozza az egyre több áradást, szárazságot, hőhullámot és a tengerszint emelkedését.
:)
UGATÓ DRÓNOK VENNÉK EL A TERELŐKUTYÁK MUNKÁJÁT ÚJ-ZÉLANDON
A drónok ugyanakkor szeles és az esős időben nem vethetők be. Ráadásul naponta többször lemerülnek, és szervizigényesek, szemben a szakképzett kutyákkal, amelyek gyakran egy évtizeden át szolgálják gazdáikat. A beszámoló szerint ezért az új-zélandi gazdák hosszabb távon sem küldenék nyugdíjba kutyáikat, hanem a drónokkal együtt vetnék be őket.
A föld lakhatatlanná válik, ha továbbra is így szaporodik az emberi faj.
Felemésztjük a tartalékokat, az állatok élőhelyeit kiszorítjuk, ami talán az adott faj kihalását magával hozza.
Még az is lehet, hogy időközben ahogyan a technika és az űrteleszkópok javulnak, felfedeznek egy föld kompatibilis bolygót.
Nagyon dús a fantáziád.
Lehet, hogy te nézel túl sok filmet 😉
:D Pláne. De honnan tudni, hogy rossz vagy jó szándékkal tennék?
Lehet intelligensebbek mint a földi faj.
Ebben az a vicc, hogy nem szoktam filmeket nézni 🤗
A természeti katasztrófa inkább beválhat, mint az ufó teória. Szerintem az ufók ha akarják, már régen megtehették volna a támadásukat. Még az is lehet, hogy ők generálják a konfliktusokat az emberek között. 😉
Túl sok amcsi filmet néztél. :D
Ahhoz nem kellenek gépek, hogy egymást pusztítsák.
Talán nagyobb az esély egy természeti katasztrófának, vagy földönkivüli támadásnak. Mert ufók biztos léteznek, csak a szándékaik nem egyértelműk.
Az emberek mindig is egymás ellen fordultak szerintem... :(
Nem tanultunk semmit a hibáinkból. Folytatjuk ... :(
Már itt vannak az önvezető autók, elektromos autók.
Sok napelem. Láttam kísérleti repülő drónokat, GPS irányítással. Egymással is kommunikáltak - 32 volt a levegőben egy teremben, és nem ütköztek össze - jönnek a repülő autók.
Ja és már van drón-posta is!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Ti mit gondoltok, hogy lehet még jövőről beszélni?