Mit gondoltok, ez normális? (beszélgetés)
A gyerekukkel semmi problema. Barmikor johet mehet hivhat stb imadom ot o is engem. A parom nem tesz celzasokat vagyis elottem nem a hatam mogott nemtudom a no viszont igen. Megkerdeztem mar sokszor az exe bocsanatot kert nem csinalta tobbe. Hanem jott mas pl a gyerek vacsorazni akar menni az apjaval pont amikor en nem tartozkodom 2 napif az orszagban se elotte se utanna soha nwm volt ilyen. En atlatok a non… vagy a felesleges telefonhivasok es cuki kepek kuldese a kislanyrol…. Mivel naponta 2 naponta talalkozunk a kislannyal es minden nap tobbszor is beszelunk vele nem hiszem h ennyire nyomni kene a kepek kuldeset fel orankent es ez oda vissza megy. Ha nalunk van a kislany akkor a parom kuldi fel orankent higY most eppen repat pucolunk most eppen jatszunk most ezt meg azt csinalunk… felesleges. Mintha megfelelesi kenyszere lenne az exe fele. Sokat tudnek meg meselni de hosszu egyszerre leirni. En atlatok az exen hogy mire megy ki a jatek. Az ex az szent es serthetetlen . Sajnos mar mas embereket is be kellett ebbe vonnu mindenki h*lye csak ok nem. Szerintuk ez oke. Annyit igert a parom most h nem beszel vele masrol de tobbet nem tehet. De mivel az exet nem meru annyival se megbantani h tenyleg befejezzek ezt mivel akkor a kislannyal zsarolja ezert en ebbe nem hiszek h ennek valaha is vege lenne. Ha mas nem majd csinaljak a hatam mogott. Es az ex majd orul.
Szerintem nem normális dolog. Az hogy van egy mostoha, lányod, az kifejezetten jó, abból a szempontból hogy önmagadért szerethet és nem pedig azért mert a vérszerinti kötelék összegöt. Egyébként a pasidat ezek szerint nem ismered eléggé. Ha nekik belefér hogy ilyen jellegű célzásokat tesznek egymásnak akkor lelkük rajta, ha valóban csak ennyi történik. De ha mégse, az őket minősíti. Akkor nem alaptalan a kiakadásod. Kérd csak számon, hogy mi ez az egész. Ha egy pár szétmegy, nem tesz általában olyan célzást hogy mit csinálna vele az ágyba. Nyilván oka van hogy már nincsenek együtt. Ha mégis így csinálják valami nem oké velük. Hacsak nem egy hármas kapcsolatot képzelnek el veled, de a kérdésedből az jön le hogy te ebbe nem lennél partner. Gyorsan tedd helyre őket, mielőtt hülyének akarnak nézni teljesen.
Eppen hatalmas balhe volt vissza is kuldtem en is meg az anyukaja is neg a testverem is mert mar mindenki beleszolt mert ezt mar nem lehet birni. Es kinevetett mindenkit itt mindenki hulye csak o nem. Az anyukaja azt mondta neki h ha ezert a noert elb*ssza velem a kapcsolatot tobbet telefonon se keresse mert mar jo pAr eve rament szegeny asszonynak emiatt az ex miatt.
Mar ket napja el van tiltva ezert a gyerek mert mertunk szolni h vege van a csevegeseknek … fogyatekos mindd a ketto nem a gyerek erdekeit nezik egyebkent azt latom.
Enis ugyan ezt mondom h velem durvan beszel o is meg az exe is de az ex az szent mert szult egy gyereket. Ugyan mar.
Duma. Ha pedig nem az, akarsz úgy élni, hogy mindig a nő mondja meg, hogy épp mi legyen veled? Mi lesz, ha azt mondja, eltiltja a gyereket, ha nem dob ki téged?
Teljesen mindegy, hogy tőle mit kérdezel, mert nem az igazat mondja. Te pedig kiagyalod azt a választ, amit hallani akarsz. A nővel kerüli a konfliktust, veled nem? Veled megteheti, hogy nem beszél?
Duma.
Ha kikapcsolja a mobilt, mondhatta volna neki, hogy lemerült.
Szerintem szándékosan csinálja ezt veled. Érezd, még mindig milyen jól elcseveg a volt nejével.
Ha neked így jó, nekem jó, semmi sem változik. Te érzed meddig törölhetik beléd a lábukat úgy ketten.
Nem bajlódnék vele. Küldd vissza a főnyeremény exéhez.
Probalom vele megbeszelni talan mar most nyitottabb ugy h a testveremet is be kellett vonnom mert ok nagyon jol elvannak ketten jokat szoktak beszekgetni.
Egyet ertek enis igy gondolom de ismet azzal magyarazta h o csendbe maradt nem valaszolt erre semmit mert ha megved eltiltja tole a gyereket.
Pontosan ezeket kerdezgetem tole is es magamtol is. Azt a valaszt kapom h mert a gyerek miatt o keruli a konfliktust.
Az, hogy ez életed legjobb kapcsolata, nem azt jelenti, hogy ez jó kapcsolat ! Ha a barátod nem Téged tesz első helyre, hanem az exét védi, akkor menjen vissza hozzá, megérdemlik egymást ! Felnőtt férfi nem viselkedik így, hogy nem szól hozzád,stb.
Én nem pocsékolnám rá a fiatal éveimet. Beszéld meg vele, mit viselsz el és mit nem, ha nem érti meg, szakítanék vele. Ez a minősíthetetlenül viselkedő ex sem hiányozna az életemből.
A barátod, még mindig szereti a gyermeke anyját. Ennyi.
Ha nem szeretné, nem alázott volna a kocsiban azzal, hogy végighallgasd, hova ülne a felesége. Azonnal megszakította volna a beszélgetést. De ámítsd magad nyugodtan!
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a tökéletes kapcsolat csak a te fejedben létezik.
Tegyél fel magadnak néhány kérdést, pl. ilyeneket?
Egy szerelmes férfi megvédene engem ilyen helyzetben, mellém állna?
Normális dolog, hogy engem büntet mások viselkedése miatt?
Tiszteletben tartom magam azzal, hogy ezt elviselem?
Igen sajnos nem normalis az exe. A kapcsolatunk egyebkent jooo minden teren kiveve amikor az ed hivja. Onnantol kezdve szinte kicserelik vagy ideges lesz ami ram is hatassal van. Vagy nemtudom mas lesz. De amugy ezen kivul a tenyeren hordoz. Ki merem jelenteni hogy eletem legjobb kapcsolata lenne ha az ex visszabb venne mostmar magabol. Ha masert nem legalabb a kislany miatt. Mert en es a kislany nagyon joban vagyunk. Nagyon szeretjuk egymast. De ez a harpia nagyon alljas modon probal minket szetszedni es a parom nem lat at rajta. Tegnap mar a parom anyukajat is felhivtam ketsegbeesesembe. Szamukra is erthetetlen ez az egesz. Senki nem kedveli az exet mindenki latja a jatszmajat csak a parom nem. Es azzal vedekezik hogy mert a gyerekenek az annyja. Az exe lehordott engem is es a paromat is mindennek rengetegszer mar en soha. Tegnap viszont a veszekedes kozben a paromnak mikor beszeltunk az exrol igen csak csunya szavakkal illettem en is. Megint megkaptam h h beszelhetek igy a gyerekemek az annyjarol. De o beszelhet rolam??? Megint nem allt ki ertem. En nem beszelhetek rola csunyan mert az ed az szent. Arrol nem beszelve h az exe harom napja letiltotta a paromat telefonon meg a vita elott mert valamin ismet ossze vesztek. Borzaszto mar az egesz
Hát az exe nem normális ez biztos. De szeretném.megkérdezni, milyen a kapcsolatotok ha ennyire nem bízhatsz meg benne?
Dehogynem. Azota se szol hozzam egy puszit nem adott es most nem ertem miert engem buntet?
Nagyon aljas, ha a gyerekével zsarolja. Kell ez neked? Nem lenne jobb valaki, akinek nincs gyereke, nyomulós exe?
UPDATE (ha valakit erdekel) megkertem ismet a paromat hogy legyen szives hivja fel es beszeljen vele hogy mostantol legyenek szivesek csak is kizarolag a gyerekrol beszelni es semmi masrol. Es a gyerekrol is csak fontos esetekben nem kell fel orankent hivogatnia minden sz*rral. A gyerek barmikir hivhat minket barmikor johet hozzank. Es a parom is barmikor hivhatja. Ennyit kertem hogy mellozuk a felesleges sztorikat beszekgeteselet stb nem akarok 3 an elni ebbe a kapcsolatba. Parom eleg feszulten fogadta ezt az egesz de mondta h felhivja ha a gyerek nem lesz ott h ne hallja. Ez meg is tortent … elmondta h hatassal van a kapcsolatunkra az higy hivogat minket meg h allandoan veszekednek meg a felesleges beszedek is es ezt nem szeretne tovabb. A gyerekkel kapcsolatban hivja ot ha fontos h*lyesegekert nem kell! Persze az ex kiforgatott mindent kozolte h nem szabhatom meg h mikor hivhatja ot es nem tilthatom el a gyerektol az apjat de ilyenrol szo sem volt. Majd lelki zsarolassal orditas kozepette lezarta ugy a dolgot az ex hogy gratulalt a paromnak igy” a csajod elerte amit akart hagylak titeket par honapig meg hogy boldogok legyetek tovabb ugysem fog tartani” es hogy se o se a gyerekuk tobbe nem fog mi ket felhivni. Kozben errol szo sem volt csakhat megy a vergodes. Majd a parom ezert velem veszekedett es azota nem szol hozzam. Voltak reszletek de hosszu lenne leirni.
En csak megerositem magam veletek es masreszt kivancsi vagyok masok velemenyere is. Tudod ez igy nehez mert szeretem … es probalok kis dolgokba belekapaszkodnu latom magamon tisztaban vagyok magammal. En ilyen vagyok. Kellenek a megerositesek. Koszonom
A hozzászólásaidból meg a nyitó hsz-ből nem úgy néz ki, hogy változtatna. Olyan szófordulatokat használsz, hogy 9 hónapja nem érdekli, falnak beszélek, megkértem és ezt sem sikerült betartania, napi szinten beszélnek, stb. De végső soron nem minket kell meggyőznöd, hanem magadat.
"ok egyebkent nincsennek joban. Allandoan nyirjak egymast."
Az, hogy nézne ki, ha jóban is lennének? Nemcsak csetelnének, hanem megrendezed a születésnapot, és az ex ülne mellette, te meg kapnád a fotókat, várva egy presszóban, hogy hazamehess?
Igazad van de csakis az tart vissza hogy folyamatosan valtoztat ezen es egyre jobb. Lehet hiszekeny vagyok de bizom benne h vegre vege ennek az egesznek mert ok egyebkent nincsennek joban. Allandoan nyirjak egymast.
Mindenkinek más a normális. Számomra ez nem az, és nem is tűrném. Számukra normális, olyan nő illene hozzá, aki számára szintén az.
Itt te vagy a kilógó puzzle darabka, a helyedben emelt fővel lépnék ki a kapcsolatból, és nem "levágva" magamból maradnék benne. Úgyhogy számomra az nem normális, hogy még szóba állsz ezzel a férfival.
Nem normális, te is tudod.
A gyerekrol kuldott 10 percenkent kepet az exenek es annyit irogattak h milyen cuki. De engem ez zavar … mert velunk kene foglalkoznia a szulinapjan nen az exenek kukdozgwtni a kepeket a gyerekrol. Vagy ha annyira akarja akkor csinaljon 100 kepet kuldje at egyszerre es tegye le a telefont. De vegig nyomtak az egeszet. Erthetetlen szamomra is…raadasul elso kozos szulinapunk volt.
Hat kar lenne erte …. De persze nem fogom magam tonkretenni egy ferfi miatt sem. Ugy gondolom idot adtam es eleg turelmes voltam 9 honap alatt. Hogy mindebki hozzaszokjon az ujjhoz. De elfogyott a turelmem.
Ez egyáltalán nem normális dolog...tapasztalatból mondom: minél előbb lépj le!
További ajánlott fórumok: