Mit gondoltok, ez igaz a gyerekekre? (beszélgetés)
Lehet, megint otthon kuksol egyedül.
Emberek közé kellene mennie, de az a fránya 170 cm visszatartja...
Én mindig szép voltam/vagyok és leszek.
Mi a kérdésed?
Ez nekem is eszembe jutott. Hogy unatkozhat valaki ennyit, hogy ilyen dolgokon agyal.
én nemigen.hatéves koromban koromban is mindenkire ferde szemmel néztem.
Valamelyik biztos igaz lesz.
A kisgyerekek még ártatlanok, nem szennyezte össze őket a világ. Bársony a bőrük és a lelkük, csodaszépek.
Aztán ahogy telnek az évek, ott marad a lenyomat mindenkin. Teljesen láthatóvá válik, hogyan idomult a belsője jó vagy rossz irányba.
Csak a szemükbe nézz!
Te nagyon unatkozhatsz...
Nyáron nem dolgozol?
Én kislányként gyönyörű voltam. Felnőttnek szódával elmegy. 😆
A külső számít? hmmm régen rossz....
Nagy tétben mernék fogadni, hogy nem. :D
Ilyet mindenki tapasztalt már szerintem bármelyik verzióban. De miért lényeges?
Ha válaszolok változik valami az életedben tőle?
nem magamra értettem ez igaz, csak ugy egy szimpla általános kérdés ami szembeötlő volt már régebben is...
ha tudtad akkor válaszolj
Már a kérdés első feléből tudtam ki írta ki a fórumot.🤪
Nem mondom, hogy olvasd el az eddigi fórumait, mert nem akarok neked rosszat, de hidd el, sok mindent megmagyarázna.
Énis énis, énis!
Van az a helyzet amikor látni akarom.
Lehet nem is magára értette a kérdező.Olvastam többen azt szűrték le.Talán egy rokon gyerekéről lenne szó vagy ilyesmi? Szerintem erre a kérdésre nem törvényszerű a válasz,Sokban múlik a genetikán.Esetleg a szépség relatív nem? Mindenkinek más a szép. Valakinek a kis gyerek ha csúnya ,annyira aranyos és cukivá teszi. De felnőttekre is igaz.Lehet nem szép,vagy sármos,de attól függetlenül igenis lehet vonzó.
Mindenféle verzióban láttam ezt. A legmegdöbbentőbb élményem egy osztálytársammal ért: kiskamaszként irtó helyes volt, felnőve a közel ülő szemei - amik régen teljesen harmonikussá tették - elcsúfították az arcát.
Mindenféle variáció lehetséges és nincs rá egyértelmű szabály.
Még többen meg nagyon nem.
Normális dolgokon szoktál gondolkodni?
Ez nagyrészt igaz. És nem gyerekekre, hanem felnőttre is, ha már nem gyerek, de a külseje változik és sok esetben az adott helyes, szépkülső csorbul, vagy a gyerekkor nem túl szép gyerek stramm felnőtt lesz.
Akkor szép-szép!
Habár egy-egy fotó segítene a döntésben!
Szerintem itt többen kíváncsiak vagyunk rád, az eddigiek alapján :-)
én az elsőbe sorolnám magam, habár csúnyának nem mondanám magam azért... a 2. se igaz rám, mivel kisgyerekként nem voltam csúnya...
Te hová sorolnád magadat?
Van egy harmadik változat is,gyerekként is szép,és felnőttként is.
Ezt nem lehet előre megjósolni.
További ajánlott fórumok: