Mit gondoltok, igaz vagy nem? (beszélgetés)
Voltam a telefonosnál.Persze azt nem mondta meg,hogy volt e ilyen telefon javításon,de elmondtam neki a problémákat és azt mondta végfok lehet,és nem letiltásról van szó.
Azért megmondhatta volna,hogy volt e ilyen telefon nála szerelésen.
De legalább azt tudom már,hogy nem volt letiltva.
Aha.Most akkor a párom sógora miért hazudta volna,hogy leejtették,ha egyszerűen megmondhatta volna,hogy letiltották és kész.
Bánom,hogy nem mentem vele akkor a telefonoshoz,legalább akkor nem lennék most kétségek között.
Csinálnak persze, bármennyiért, ki mennyire szégyenlős.
Én sem tudom ki a hunyó.:)
Azért nem lenne mindegy,mert egy jó rokoni kapcsolatom ment tönkre most.
És kiiakadnék,ha tényleg le volt tiltva,bár a párom sógorának jobban hiszek,hogy leesett a telefon,mert volt a telefonon karcolás is.
nincs nálam már a telefon.
DE egy telefonos boltban egyáltalán csinálnak imei átütést?12 ezerért?nem mentem be a telefonoshoz rákérdezni,nem tudom ki hazudik,az én rokonom,vagy a párom sógora
Szia!
Nézd meg, hogy át van-e ütve a IMEI száma.
Üsd be: *#06#
Akksi környékén van egy cimke, azon van a gyári IMEI.
Az IMEI szám egyedi azonosító !
Ez alapjáén merhető be
Ez olyan "kamionról leesett" telefon?
Amúgy mindegy, hogy igaz vagy sem, nem tudsz semmit csinálni.
Egy problémámmal kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket.
Úgy kezdődőtt,hogy párom sógora tudott olcsó telefonokat.Vettem tőle én is,a párom is és adtam el egy rokonomnak.
Na most pár hónap múlva a rokonom felhívott,hogy letiltották a telefon,kéri vissza a pénzét.
Elintéztem,hogy a párom sógora visszadja neki a teljes összeget,de mondtam neki,vigye el telefonoshoz megnézetni,mert nekem gyanús volt a rokon,el is szólta magát,hogy kell neki a pénz.
Egyébként a telefon olyat csinált,hogy darabig 30mp.lg volt térerő,aztán kirakott egy behajtani tilos kis táblát.
A sógor elvitte telefonoshoz,kiderült,hogy állítólag leejtették és megszakadt benne egy pici kábel a térerőnél,ezért tünt el,és 12 ezerért csinálták meg neki.
Levittem a rokonomnak megmondtam,mi a helyzet,nem is ellenkezet,hogy valóban ez lenne a baja.
Másnap amikor újra lementem,hogy fizessék ki a szervízdíjat,már azt mondta,hogy ők tuti nem ejtették le,és állítólag felment a telefonoshoz,és ott azt mondta a telefonos neki,hogy átütötte az imei számot,mert tényleg le volt tiltva.Amit én kétlek.
Szerintem egy telefonos nem ad ki információt telefonokkal kapcsolatban egy idegennek,főleg ha az illegális.
Ti mit gondoltok?Mert ezért a rokonommal nagyon csúnyán összevesztem,mert nem akarja kifizetni a szervízdíjat,és mindent tagad,hogy leejtette volna.
Lehetet tényleg az a hibája,hogy leejtették?
Kicsit hosszú lett,bocsi.
További ajánlott fórumok:
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Mit gondoltok ezekről a pletykákról?Van bennük némi igazság?
- Mit gondoltok, ez igaz a gyerekekre?