MIt gondoltok erről a kezdeményezésről? (beszélgetés)
Kedves 20 hozzászóló!
Mindenhová kellene valóban egyetértek veled, de az a kormány feladatkörébe tartozik és az ilyen fontos dolgokra nincs pénz, mert már rég ellopták a kasszából. Üdv.Ágnes
Ahha!!!
Pl ..kis falvakban, kisebb városokban???
Kellene inkább egy minden "sérültre"/bocs az elnevezésért,de sajna azok/ vonatkoztató támogatás...államilag.
Nem "könyöradomány"!!!!
Ilyenek részére is van állásbörze és olyan munkáltató jelenik meg, aki ilyeneket keres.
Üdv.Ágnes
Van ilyen alapítvány a neve Humán Szakoktató és Elhelyezkedést Segítő Alapítvány, kijelenti a tévé,
hogy ahová kapnak munkát akkor a munkahely felelősséget vállal. Nagyon is értjük miről van szó, de különben az lenne az alapja, hogy ebben az
országban mindenki egyaránt dolgozni tudjon a megfelelő körülmények között. Üdv.Ágnes
Látod???Még csak meg sem nézik...olvassák az indított fórumodat...KÖZÖNY
Ez jellemző a magyarokra!!!
Én például sosem koldulnék!Még soha nem kértem segély és memmi mást!
Én megalázónak tartom ha koldulni kell!
Szerintem sokan vagyunk még így!
Sokféle kezdeményezés van nem tudom a számot pontosan léteznek különféle alapítványok ez köztudott és attól is függ, kinek mi a betegsége és problémája csak ahhoz támogatók kellenek, akik segítik, mert saját önerőből nehéz ilyen intézményt fentartani mindenki számára szükséges ilyen kezdeményezés. Iyenekkel foglalkozik az énekesnő Katona Klári, Kaszás Géza színész, de bizonyára vannak még rajtuk kivül is, de azok nem hozzák nyílvánosságra. Létezik jó néhány szakember, aki szívesen az ilyenekért sokat tesz.
Tényszerű, hogy még az egészségesek is nehezen tudnak elhelyezkedni ezen kellene változtatni.
Szívélyes üdv.Ágnes
Pl aki részt vesz versenyen..szépségkirálynő.
Nem mindenki szép...stb
Hozzászólásod mintha én írnám! Így igaz! Sem az emberek sem a kormány nem tesz szinte semmit értük.
Ez a kezdeményezés is sajna csak pár sérültet fog jobb helyzetbe hozni. Olyan törvény? kellene amely mindnek egyformán jó!!!
De sajna még az egészségesnek sincs munkája.
Előbb az emberek hozzá állását kellene megváltoztatni!
Sajnos nagyon sok esetbe csak előítéleteket és sajnálatot kapnak!
Arról meg nem beszélve, már egészségeseknek sem tudnak munkát adni!
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :)
- Mit gondoltok erről?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?