Mit gondoltok a fiatalabb fiú és idősebb lány párosról? (beszélgetős fórum)
ne aggodjal emiatt ,mert ma mar minden normalisnak szamit.
Ja... A gyerek 17, a no 25.
Legalabb van kitol megtanulni a szakmat.
Mi a gond a selyemfiúkkal?
Ennyi korkülönbség nem okozhat nagy problémát.Vannak fiatalos öregek,és öreges fiatalok, a kölcsönös megértés a lényeg!
Igeretes selyemfiu lesz belole.
a lényeg az hogy a 12 évesekre azt mondta hogy túl öreg XD
Párom 31, én 37. 13 éve vagyunk együtt.
Működik.
Hol jó, hol rossz. Ennyi.
Kedves Kocka ismerősöm :)
Szerintem most fogsz megutálni: egy percet nem láttam a trónok harcából :) (Ha ez abból van)
bocs.. de erről ez ugrik be :D
[link]
nem ítélem el amúgy, ahogy jól esik :)
Valójában rendben van. Az idő nagy részében. Csak szeretek filózni, és elemezni az embereket... épp ezért szeretem tudni a véleményüket is.
Miért lenne? Ha menni akar menjen... nem mondtam, hogyha elhagy megölöm magam. Szimplán csak nem keresek társat... eddig se tettem, ezután se fogok. Jól elvagyok egyedül is :)
Látom jól szórakoztok! :)
Juderya nem a kapcsolatoddal van gond, hanem amíg saját magadban nem teszel rendet addig nem érzed jól magad a bőrödben! Én a másik véglet vagyok a volt férjem 14 évvel volt idősebb, de végig én gondolkodtam reálisabban. Nem a kor számít, hanem a belső rend. Amíg ezt el nem éred, addig lehet bárki melletted minden kapcsolat halálra van ítélve.
most azért felmerült bennem, minden bántó szándék nélkül, h ha már itt elhangzik ilyen, h egyedül halok meg, akkor ha szakításra kerül a sor, nincs-e érzelmi zsarolás a kapcsolat megtartása érdekében.... halállal fenyegetés, és társai.
Erről a mosi is értesülni fog :)
Azt tudod, hogy megsértetted a felhasználói szabályzatot?
Már két neved van? Jelentsünk?
Ez egy igaz szerelem lehet! Irigyellek! Most már irigyellek!
nem, a segítés az a támogatás! :) Az útmutatás, nevelés, az irányítás!
nope, i can't read Hungarian.
that noob language.
Állok elébe :) Hagyjon, ha az van megírva. Maximum egyedül halok meg, régebben is ez volt a terv, max visszatérnék ahhoz :)
Sok víz, de az alaphelyzeted nem változott.
Sok vízt lefolyt, de te agyilag még mindig ugyanott tartasz. :(
Valóban, sry, már kezd este lenni...
Akkor meg nem tudom... talán meg a kocsi volt meg legelsőnek az életcéljaim közül... lehetséges :) Vagy talán a tudatalattim így üzent, hogy hívjam fel a szerelőmet :)
mármint, a srác őt? Igen. Nagy a valószínűsége. Egy 19 éves gyerek még él, és élni szeretne. Erre mondtam már neki, h nagyot eshet még képre. A függőségre épülő kapcsolatoknak semmi értelme.
50? :O Új számolási módszert találtál ki? :) És ha néznéd, akkor a felét 3 évvel ezelőtt írtam :D Azóta sok víz lefolyt már a Dunán :) Meg lehet a te agyadban is :)
További ajánlott fórumok: