Mit gondolsz, melyik a legszebb férfi név? (beszélgetés)
*nevvel*
...nem folgoztam vagy talalkozat.
Nekem Bela a nagyapam, Aki meg minding el, "Beci" baratnom most 45 eves lenne, ha negyven avesen halt volna meg, qmugy meg ket velem egy idos belat ismertem. Nem gyakoro nev.
De jol hangzik.
Most mar milyen szarzmazasu berrel nem dolzam vagy talalkozlkoz
Ugye?
Van nekem is egy tündér bogár öcsém ,és ő is Béci ,Bécike.
Olyan dühös vagyok ,mikor lesajnálóan és fitymálva mondják ki ezt a nevet.
(Mikor született az volt a hagyomány ,hogy apáról fiúra szállt a név )
Nekem is tetszik, de sztem ezt személyekhez is köti az ember általában.
Van Dezső és Béla nevű nagyon kedves ismerősöm is, utóbbi fiatal is, és kifejezetten tetszik a "Bécizés". :)
Egy ideje Borisznak szólítom a fiamat. Amúgy a rendes neve Pál, de ez egy igazi kompromisszum volt, mert a család vérsen összeveszett rajta, hogy nevezzü és ez volt a közös nevező.
Sosem szólítottam így, kicsi korában Bogyó volt, amikor cikivé vált, akkor lett Borisz. :-)
Nem szeretem az ősmagyar, sem a tucat nevket. De az elvetemült Medox és társait magyar vezetéknévhez sem. Szerintem baromi idiótán fest.
Nálunk Noel, Mirkó, Lénárd volt a listán de 3.lányunk lett.
Ami tetszik még Dominik de nagyon snassz, tucat. Dorien ez a kedvencem, de idehaza csak Dorián van.
Medox???!
Amúgy szerintem Gábor, vagy Gergő :-)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Melyik a legszebb magyar város?
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?
- Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely?