Mit gondolsz az adatlapomon lévő képekről? (beszélgetés)
Igazad van:)
Elárulod, hogy hogyan döntöttél?:)
Azért kérdeztem, hogy egyáltalán melyik lenne a jobb, mert mindkettő nagyon tetszett, mindkettő más miért, és kíváncsi voltam, hogy másnak hogy tetszik.
Pont ez volt a lényeg, hogy idegenek mondjanak véleményt, ők melyiket fogadnák el jobban, melyik külső szemmel az elviselhetőbb, mivel a barátaimnak teljesen mind1, hogy mi van rajtam, mindenképp a barátjuk maradok.
Közben éjszaka gondolkodtam és megszületett már a döntés, hogy mit hova és mennyit :)
Egyébként nem értem az ilyen jellegű fórumokat! Tök idegen embereket / akik alig várják , hogy tudjanak " köcsögök " lenni . na jó, nem mindenki, de azért ... /megkérdezni, úgy , hogy nem is ismerünk Téged, véleményt alkotni, eldönteni, vagy csak a döntésben segíteni, hát nem tom.. butaságnak tartom! Én a magam részéről még az ismerőseim között is kevés olyan ember van, akinek a szavára adnék..
Vagyok annyira felnőtt, érett, hogy van saját akaratom.. magasról teszek arra, ki mit gondol valamiről ami nekem tetszik..
Húha. Úgy látom, nagy a baj :)
1. Nem arról írtam ki szavazást, hogy csináltassak-e vagy ne, ez már egy eldöntött tény.
2. Arról sem kértem szavazást, hogy mennyire és hány év múlva fogom megbánni.
3. Senki nem mondta, hogy egy férfi neve, lehet a lányom vagy fiam neve is, de ha a férjem neve is lenne, nem hiszem, hogy 7 év után olyan nagy felelőtlenség lenne
4. köszönöm annak, aki rendesen válaszolt :)
Az első és szerintem csuklóra.
Nekem 3 tetoválásom van, mindegyik a bokámon. 16 évesen (9éve) csináltattam és egy pillanatig sem bántam meg egyiket sem. Sokszor nem is jut eszembe, hogy ott van. Tervben van még 3 másik ;)
Igaz,ami igaz,kinőttem már a ovis korból:))
De válaszolok is a fórumindító kérdésére..
Szerintem: [link]
Hogy hová?Talán a lapocka.
Hogy rágjam meg a zúzádat:)
Köszönöm szépen,még korán van....
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.
- Szerintetek az adatlapomon található képen lévő pár összeillik?
- Mi a véleményetek az adatlapomon lévő párducos szatén blúzról?
- Meg tudná vki mondani az adatlapomon lévő növények nevét?