Szerintetek az adatlapomon található képen lévő pár összeillik? (beszélgetés)
Az egyesek alatt remélem nem rám gondoltál, mert ez (bár nem elterjedt) de tudomány...
Nem azért írtam,hohy húúú,de nagy okosság, hanem tény. Igazolt. attól, hogy nem minednki ismeri vagy elismeri attól még működik.
Nem véletlen az sem, ha ránézel egy fejre, lövésed nincs róla, s mégis unszimpi...
(az a dolog rá a magyarázat)
igaz én nem láttam őket..de mekkora baromság ez,hogy valaki szakít valakivel,mert itten azt mondták..))))))
áh..kábítás..DDDD
Bizony, a szépség belülről fakad, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Én nagy ritkán azért látok igazán lényeges dolgokat is, fene se érti ezt...
Mosolyra fakaszt, hogy egyesek képről majdnem a géntérképet is lökték
ja, és azoktól kérdezem, akik szerint nem illenek össze: mi a véleményetek a belső értékekről? :)
Állandóan azt hallom, hogy az számít, nem a külső. Meg az a lényeg, hogy az kompatibilis legyen.
Vagy most akkor hogy van?
Valamit befolyásol a véleményünk?
Vagy miért kérdezed?
Szerintem föld,és ég választja el őket.
De ettől még jók lehetnek együtt,kiegészíthetik egymást:))
:)) Megnéztem a képet és az volt az első gondolatom, hogy olyanok, mintha tesó lennének :)
Ezek szerint nem véletlen :)
Ami elsőre, magával szemben magasak az elvárásai, olyan,mintha vmit sokszor ismételne- ez tanároknál szokott előfordulni, de ez alapján vmi kemény suliba járhat-sztem.
Szeret(ne) utazni. Szeret adni:o)
Elsőre ennyi...
Igen, nagyon pesszimista. Amugy a bátyám.
És a lányról tudsz vmit is hasból mondani?
Nagyon eltér az arcszerkezetetek. Nem tudom, hallottál-e a kineziológiáról, többek között ezzel IS foglalkozik, hogy milyen velünk született alaptulajdonságokat mutat az arcunk.
Ami elsőre nekem nagyon szembetűnik,hogy a srác pesszimista, az tuti.
De gondolom, nem ezen vélemények alapján akarod eldönteni, hogy szerelmes vagy-e vagy inkább mégsem...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek összeillik a képen látható páros?
- Hogy tudom elkészíteni az adatlapomon található vörösrózsacsokrok közül bármelyiket?
- Milyen fa lehet az adatlapomon található fa levelének fotója?
- Mi látható az adatlapomon található két képen?
- Használja valaki az adatlapomon található gázgyújtót?
- Mennyire 'kötött' a színe az adatlapomon található napszemüvegnek? (felvehetném 'bármihez?)