Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről? fórum

Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről? (beszélgetés)

1 2
dec. 28. 09:46
Bírom őket.
dec. 16. 20:01

Nem ez alapján ítélkezem,pláne úgy hogy nekem is van egy jó pár.... 🙂

Én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel ki mit szól hozzá.... Magánügy. Én sem szólom meg azt akinek nincs,akkor engem se szóljon meg senki...

Számomra nem divat,hanem minden tetoválásomnak érzelmi vonatkozása van. Azzal sem értek egyet,hogy a tetovált emberek kompenzálni akarnak valamit a magukon viselt alkotásokkal.

53. cicosz
dec. 16. 07:41
Magánügy
dec. 16. 07:38
Semmit nem gondolok, az ő dolga.
dec. 16. 07:35

Tényleg nem értem hogyan lehet a tetoválás alapján megítélni valakit. Nekem csak az jut eszembe róla hogy szereti a tetkókat és ennyi. Lehet hogy van rajta valami nagy, ormótlan minta, meggondolatlanságból varratta fel, de közben az élet más területein egy meggondolt ember. Az is lehet hogy tényleg tetszik neki. Ez olyan mintha elítélnének azért hogy szőkítteted a hajadat. :D neked tetszik, más szerint meg egy hülye szőke liba vagy. 🤷🏼‍♀️🤣.

Az jut eszembe amikor 16-17 éves voltam, először kentem fel vörös rúzst a számra. Pont nagyanyámhoz mentünk aki nem sokat járt a faluján kívül, régi generáció, volt egy berögződése hogy “azok” a nők festik pirosra az ajkukat. Mikor meglátott elkapott és megrángatott hogy úgy nézek ki mint egy krva, mossam már le, mert mit szól a többi néni a faluban. 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

50. funnygirl (válaszként erre: 46. - Regin_a)
dec. 15. 20:08
Igen eüs voltam. Először mikor meglattak engem ugye gondoltak mindenfélét aztán nagyon megszeretett mindenki. Ismerek olyan főorvost aki a homlokatol a talpaig ki van varrva és remek szakember illetve nagyon emberséges.
49. funnygirl (válaszként erre: 45. - F6bc3125a2)
dec. 15. 20:04
Nem..nem bántam meg egyik tetkomat se. Imádom és mindegyik kötődik egy emlékhez.
dec. 15. 19:14
Hogy szépen és ízlésesen vannak tetoválva.
dec. 15. 18:27
Undorodom tőlük
46. Regin_a (válaszként erre: 44. - Funnygirl)
dec. 15. 18:19

Én nem szeretem

Mintha te az eü-be3n dolgoztál volna

Belgyógyon volt egy férfi ápoló, hülyén nyirt haj ls szakáll, tetkók a nyaknál és a karján kilátszódtak

Akkor odaadással és kedvességel beszélt a majdnem megatehetetlen öregekkel is hogy le a kalappal elötte

Elsőre természetesen nem ezt gondoltam róla

SBO-n egy szintét tetkós nagy darab ápoló, a medve sirva menekült volna előle, hangosan

káromkodva kereste a hiányzó oxigénpalackokat

Bizonyára tetkó nélkül is igy viselkedett volna

45. f6bc3125a2 (válaszként erre: 44. - Funnygirl)
dec. 15. 15:43
Nem azért csináltattad őket, mert megtiltották? Nekem is volt néhány piercingem, de kivettem őket (egy maradt a fülemben). Alig látszik a helyük, de így is megbántam.
dec. 15. 07:09
Én most vagyok 40 éves. Nekem már gyerekkoromban tetszettek a piercingek tetoválások de anya azt mondta édes kislányom ha meg mered tenni hogy csinaltatsz akkor beszéltünk utoljára. Minden évben próbálkoztam nála hátha másképp gondolja de nem. Majd 21 évesen kiserletet tettem mondván úgyis megenyhül olyan nincs hogy ne beszéljen velem..megcsináltattam az első piercingem a koldokombe. Haza mentem megmutattam anya sírva fakadt majd faképnél hagyott...1 hétig voltunk haragba..utána pár hónapra rá meglett az első tetoválás.. szintén harag lett a vége, majd a 2., 3., 4...most tele van a testem ízléses szép képekkel, művészi szintű festményekkel. Már nem érdekli, mosolyog rajta tudja hogy ez nekem örömet okoz tetszik és mindentől függetlenül én maradtam ugyanaz a személy. Buszon nagyon sokszor megkaptam az emberektől nyáron hogy ÚRISTEN régen a börtön töltelékeket festették így ki..meghogy biztos nincs normális munkahelyem. Diplomás nővér vagyok és kórházakba hospice otthonokba dolgoztam és nagyon elismerték a munkám. Nagyon szerettek mint embert és a betegek is imádtak. Bár az idősektől sokszor megkaptam hogy fogsz kinézni öreg korodra..erre mindig azt szoktam mondani ugyanúgy mint a többi..ha őszinték vagyunk önmagában sem szép egy ráncos bőr, attól hogy színes lesz az nem fogja csúnyítani. Ideje lenne már hogy az emberek megtanuljak azt hogy nem köpködjük azt aki más mint az átlag. Az Egyetlen különbség a tetovált és nem tetovált ember között az hogy a tetováltat soha nem fogja érdekelni hogy te nem vagy az.
43. Myra
dec. 14. 23:52
Izléses tetoválás nincs. Közönséges.
42. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 23:17
Rondák.
41. A Nyuci (válaszként erre: 39. - Kacsahercegno)
dec. 14. 10:46
Ha nem látszik, nem érdekel, de amikor a szemem előtt van hosszabb ideig, akaratlanul is véleményt formálok. Emberből vagyok.
dec. 14. 10:45

Nálam méretfüggő is. Az apró, a viselője számára jelentést hordozó tetoválásokat elismerem, még tetszenek is. Lehet, nekem is lesz még valamikor egy aprócska, nem lehet tudni.

A külvilág számára készült, plakátméretű, pláne most már színes-szagos képeket nem tudom jó szívvel szemlélni. Mindig próbálok pozitívan, elfogadóan állni hozzá, de aztán csak elfog az ítélkezés akaratom ellenére is. Nagyon sok pedig kifejezetten ízléstelen számomra.

dec. 14. 10:44
Semmit, az sem érdekel ha valakinek szerintem ronda tetkója van, ő dolga. Nem értem ez a tetkós arcon pörgést sose, ki a túrót érdekel, hogy valaki mit csinál a saját testével, de komolyan...
dec. 14. 10:22

Nem ez alapján ítélek meg embereket.

Nem szeretem a tetoválásokat, taszítanak. De meg tudok különböztetni minőségi és nem minőségi, átgondolt és érthetetlen tetkót. Levonni következtetést nem lehet, lehet valakinek volt egy rossz időszaka és akkor tetováltatott valamit, valahova amit nem kellett volna vagy nem oda. De ez az ő dolga, nem ez határozza meg az embert. Számomra a tetkó nem önkifejezés, inkább látok bele valami kompenzálást, lelki problémát. Bocs.

37. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 09:48
Nagyon tetszik, vonzónak tartom.
36. Boch
dec. 14. 09:10
Ez csak buta divat.
dec. 14. 08:56
Azt gondolom, hogy az ízléses tetoválások olyan helyen vannak, amit általában takar a ruha. Tehát a legtöbb ember nem is látja, minek következtében nem is alakul ki bennük semmilyen prekoncepció a viselőjüket illetően.
dec. 14. 08:48
Azt gondolom, hogy elidőzött egy színvonalas tetováló szalonban.
dec. 14. 08:00

A címre reagálva: mit jelent az, hogy szépen ízlésesen tetovált?

Mindenkinek más a szép, az ízléses. A tetoválásra véleményen szerint az ízléses szó nem is illik. De ez csak az én véleményem. Másnak attól még tűnhet ízlésesnek egy tetoválás. Nekem legfeljebb szép. Vagy tetszik, vagy nem. De ennyi, nem több. Egy embert nem az alapján képzelek bármilyennek, hogy nekem tetszik-e a tetkója, vagy sem.

Ez a téma is újra és újra feljön.

Mindenki azt tesz a testével, amit akar. Nem másoknak kell megfelelni. Ebben sem. Pont.

dec. 14. 07:40
mindenki maganugye,roviden ennyi a velemenyem.
dec. 14. 07:33
Nekem 4 van,sok embernek van a családban,de szinte mind személyes és igényes. Lesz is még minimum 2. Számomra nem a tetoválás vagy hiánya a mérvadó egy emberben!
dec. 13. 23:45

Azt, hogy kár elrontani az ember bőrének kinézetét mindenféle rajzokkal. Nekem nagyon nem tetszik a tetoválás úgy egészében. Pláne, hogy ízléses tetoválást szinte nem is szoktam látni.

Mielőtt bárki is nekem esne: ez az én véleményem, a fórum címében feltett kérdésre válaszoltam. És egy szóval sem mondtam, hogy aki szeretné, ne csináltasson tetkót magának.

dec. 13. 22:55
Anno a gyerekek fülét sem lyukasztattam ki, és mikor a nagyfiam hazajött egy tetkóval azon a gyönyörű bőrén, amire vigyáztam egész addigi életében....majdnem elbőgtem magam. Azóta megbékéltem vele 🤷‍♀️
28. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 22:51

Mindenkinek más az ízléses, lehet nem egyre gondolunk, de ami szerintem ízléses az menő. 🙈🤣 Nekem is lett egy nemrég, tervezek egy másodikat is.

Azzal sincs bajom ha valaki szét van varrva.

dec. 13. 21:49
Nem érdekel.
dec. 13. 21:13
Akinek személyes kötődése van hozzá, és tényleg ízléses, akkor az számomra rendbe van.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook