Mit gondolsz a kardigánokról? Te szoktál hordani? Ha igen, milyen fazon? (beszélgetés)
Méghozzá elég gyakran előfordul. Ahányszor benézek az időjárás előrejelzéshez, csodálkozok h milyen hűvös van, mégis az egyik TV-csatorna, azt írja, hogy itt a nyarak melegszenek.
Weather safety: Summers are getting hotter in Southeast Wisconsin
Tegnap voltam Milwaukke belvárosában, láttam valakit, aki szinte meztelenűl éjjeli-pillangként libegett, egy másik 20-éves kólyök pedig vastag melegítőben a sapka a fején, szorosra bekötve, mintha fázott volna.
Tudták a mi elődeink, h ahány ház, annyi szokás.
A cipzáras kardigán praktikus tud lenni de inkább kapucnis
cipzáras polár vagy hasonló anyagú felsőim vannak.
Valahogy én is így vagyok a kardigánnal:D
Bár az elmúlt 2 évben nem igen hordtam, de nekem is van vékony, vastag, több színben, több fazonban, különböző hosszban.
Van egy boleróm is, ami tulajdonképpen rövid kötött kardigán és ezt szoktam felvenni elegáns nyári ruhákhoz, hűvös nyári estéken;)
Nekem nagyon sok van. Rövid, félhosszú, hosszú. Vékony, közepes, vastag, nagyon vastag. Gombolós, zippzáras, megkötos, nyitott. És ezek kombinációja. Szerintem hálás ruhadarab. Sokkal jobban szeretem a kabátnál.
A kardigán körülölel.
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?
- Kire gondolsz most?