Mit együnk, mit igyunk sportolás után? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit együnk, mit igyunk sportolás után?
Fehérje, zsír, szénhidrát, folyadék.
Ügyesen kell megválasztani, hogy mit mikor.
Ha komolyan sportol valaki, és nem megfelelő a bevitel, akár komoly baj is lehet belőle.
A férjemnek 25 éve volt egy infarktusa, azóta kötelezően tornára jár, szzívbeteg tornának hívják. Egy pár éve, tanárváltás volt, azóta és mivel csosntritkulásom van, járok vele én is.
Heti két alkalommal megyünk, egy óra erőteljes torna van, ami után, a tanár is mondja, sokat kell igyunk.
Amikor jön a meleg, mindig szól, legyen mindenki mellett víz és igyunk a gyakorlatok közben is.
Mi ahogy hazaérünk, ilyen napokon, saláta vacsorát kívánunk. Eleve hideg, ez már jól esik a felforrósodott testnek, mert igaz a zuhany lehűt, de belül mégg szinte forró az ember továbbra is.
A salátába teszünk sajtot, felvágottat, többféle zöldséget még és kimondottan jól is esik, tea mellé, finom vacsora.
Torna előtt gyümölcsöt és sajtot fogyasztunk, legalább egy órával.
Ugrás a teljes írásra: Mit együnk, mit igyunk sportolás után?
További ajánlott fórumok:
- Horvátországi nyaralás alatt mire kell ügyelni? Mit ne igyunk és mit ne együnk? Valamint milyen gyógyszereket érdemes vinni magunkkal?
- Szakítás után 'Legyünk csak barátok'
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Lugosítás - mit együnk és igyunk?
- Mit együnk-igyunk, illetve Ne együnk-igyunk szoptatás alatt? Tapasztalatok az ételek, italok hatásáról.
- Veszprémi SÉF Szakképző Iskolában milyen délután sportolási lehetőségek vannak?