Mit csinálnátok, ha az egyik barátotok anorexiás lenne? (beszélgetés)
Mi a bajod!????
Itt mi mit tudunk csinálni???
Nem nekem kellene dokihoz vinnem....
Köszi a meglátásod!
Nem vagyok szűk látókörű, csak távgyógyító sem vagyok.
Hát,pedig "beteg az elme"!Hiszen,minden az agyból indul....
Nekünk is volt ilyen a családban és évekig ment a harc vele!!
A betegnek először is be kell látnia,hogy beteg,utána lehet kezelni!
Étvágygerjesztő injekció?
Grizus,elfelejted,hogy ebbe a xarba bele lehet halni és igen sokan bele is haltak!
Persze, beteg az elme... ez a legkönnyebb, mindenkit elmebetegnek tekinteni, hogy ne kelljen komolyan venni a problémáját. Kibúvó, hárítás, szűklátókörűség!
Én is voltam anós, bár közben is folyton a zabáláson járt az eszem. Aztán húsz évig zabáltam is, végül elmúlt, normálisan eszem évek óta.
Ha valakinek ez a problémája, komolyan, szeretettel, tisztességesen beszélgetni kell vele. A pszichológus segíthet, vagy egyéb segítő, mondjuk az én időmben odáig terjedt a tudomány, hogy telenyomtak étvágygerjesztő injekcióval azt jóvan. (Szégyen gyalázat.) Egy fontos, nem szabad traktálni, hogy egyen, mert nem fog, direkt nem! Szeretettel, odafigyeléssel ez a probléma megoldható, csak ezt sokan szeretik megspórolni és inkább eltolják maguktól az illetőt, hogy "elmebeteg", csak hogy ne kelljen segíteni.
Szülei nem tesznek semmit?
Ha te 15 éves vagy, a barátod mennyi?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Mit csinálnátok azzal a személlyel, aki elrontja gyermeketek lakodalmát?
- Mit csinálnátok a helyemben? :S
- Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
- Mit csinálnátok, ha egyik napról a másikra egy nagyon jó barátotok nem állna szóba veletek?