Mit csináljak a körmömmel? (beszélgetős fórum)
jelentem tegnap voltam körmösnél, nem is fájt ahogy csinálta és most végre használat közben se fáj. :-)
köszönöm a válaszokat!
Amint láthattad, neki is ezt ajánlottam.
És igen, szinte bármi. A gyakorlat mindig más, mint az elmélet.
köszönöm szépen a válaszokat, csütörtökön megyek megcsináltatni.
hát igen, ezért nem mentem orvoshoz, mert az letépte volna az egészet.
simán meg lehet csinálni..
le kell fertőtleníteni, és annyi. Viszont tény, hogy baromira fáj. Sajátom is csináltam már így párszor.
Kevesebb kárt okoz az ember, ha feltölti, és fixen tartja a körmöt, minthogy nem nyúl hozzá.
Ja, az orvos letépi a letört részt. Mindegyik!
Nekem is fityegett a múltkor, le volt már nőve, borzasztó volt, hogy annyira figyeltem rá, hogy ne üssem be sehova, mégis néha előfordult...
Éppen a manikűrösnél voltam már, amikor annyira beütöttem, hogy elkezdett kicsit vérezni. Bár nekem a saját körmöm húsos részének a végénél (jó kurtán hangzik) volt a sérülés, nehéz volt leoperálni róla a műkörmöt. Lefertőtlenítette, és tett rá másikat.
De ha neked a húsos részénél van, és fityeg is, menj el manikűröshöz, hogy leszedje, és kérdezd meg, mit kenhetsz rá, hogy fertőtlenítsd.
már nem vérzik szerencsére, de fáj, ráadásul mutatóujj, szóval most is óvatosan pötyögök. :-P
az a baj h mivel kettétört, ezért fityeg. :-S
sziasztok!
csak egy kérdés, remélem tud valaki válaszolni rá
hozzácsapódott/becsípődött a körmöm a ruháskosár és a szék karfája közé annyira, hogy kettétört a körmöm (saját, de van rajta zselés erősítés) és vérzik is. Mi a teendő? Hideg víz alá tettem, kifolyattam a vért és sebtapasszal bekötöttem, de fáj még mindig, a húsos résznél tört ketté. Mit tud csinálni ilyenkor a manikűrös? Tud rá zselét tenni vagy várjam meg, míg begyógyul? Csináljak vele valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Műköröm után mit csináljak a körmömmel?