Mit akar egy férfi (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenyugodtam...elmondta mit akar. illetve mit szeretne. És miért nem lépett... És szeretne, de mégsem fog. tehát volt egy szép délutánunk, megcsókolt és elbúcsúztunk. Ha találkoznánk, megpróbáljuk visszafogni magunkat, de nem tehetjük bele magunkat egészen, nem lenne jó vége.
Most ennyi jutott :)
lehet, tényleg unatkozom? nem tudom...
Mindegy, ma megyünk együtt ebédelni, aztán lehet egy szabad délutánunk is. A család ma teljesen elfoglalt, árvák vagyunk. Majd csak kisül valami, felgyorsítom az eseményeket.
Néha úgy gondolom, hagyni kellene az egészet, aztán megfogja a kezem és elszáll minden józan gondolatom...
Szia Hipphopp!!! Húúú, nem tudom, hová rakni ezt a dolgot. Én sem értem, miért hívogat, milyen alibivel? Mit szól ehhez a férjed? Miért, hol, hogyan találkoztok hetente?? Hányszor is?? Milyen gyakran?? Nincs neked munkád? Gyermeked? Programod a férjeddel? Hogy fér ez bele az életedbe? Ha meg belefér, és itten barátkoztok, akkor az már nem fér bele, sztem a szolíd, de izgi, általad vágyott kikapósdiba, szexis légyottra... nem ilyennek tűnik a kapcsolatotok.. Ha mégis erre vágysz, akkor sürgősen le kéne ezt leplezned, elmondanod a dokinak. Ne csak nekünk legyél bátor, mert abból nem terem szex-kéjutazás... amiről álmodozol, gondolom..
Ha meg ez a dolog eddig elhúzódott közöttetek, akkor... nem értem.. mire is vágysz te?? Én biztosan kikészülnék, ha nem kapnám meg, amit akarok, éééés sürgősen ejteném a pasit a kávézgatásaival együtt....
nekem inkább úgy tűnik, mindketten unatkoztok, és már nem vagytok szerelmesek a párotokba,
meg lusták és beszarik vagytok a félrelépeéshez is.. bocsi. Így látom.
egy kis kellemes füllesztő, izgi együttlét, amig reménykedsz a kalandban... ami nem jön el. Talán jobb is, mert mi lenne azután,
Unalom??
Osztom annak a véleményét, aki azt tanácsolta: inkább a férjeddel izzítsátok fel a dolgokat, ha lehet...
sok sikert, bárhogy is alakul!!!
ok, igyekszem kideríteni... majd itt a fórumon válaszolok :)
De nem hurrogtok ám le, ti is igérjétek meg :)
De nincs zavarban. Totál természetes. :) Irigylem miatta :D
A dokit én is meghallgatnám :)
A dokit is meghallgatnám, ő mit mond, mit érez.
Lehet, hogy félreértelmezel valamit.
igen, de azért elég sok idő eltelt, mire kilőttük azt a problémát, hogy ő orvos.
Ma már ez nem gond, tegeződünk hosszú évek után... és beszélgetés közben nem jut eszembe, hogy doktor
Nem ismerem olyan jól. Akkor azt írtam volna, barátok vagyunk.
Szeretünk beszélgetni munkáról, jelenről, jövőről...
Személyes dolgokról még csak felületesen.
A finom és női módszereimet azt hiszem, már bevetettem. vagy nagyon finomak, vagy egyszerűen tényleg az a pasi, aki csak úgy naturba kedves, és bármikor szakít időt arra, hogy beszélgessen velem :)
de jó, pasi vagy :D
De neki is megvan mindene... Család, barátok, kiegyensúlyozott, mosolygós. Akkor minek kellek én?
További ajánlott fórumok:
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Szerintetek egy 30 éves férfi miért nem akar még mindig saját lábra állni?
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Normális, hogy egy 30 éves férfi nem akar önálló életet kezdeni?