Miskolcon tud valaki olyan fogorvost, akivel meg lehet beszélni, hogy alsó fog tömésénél nem rakjon vattát a nyelvem mellé? (tudásbázis kérdés)
5. Georgina319
2015. szept. 19. 11:35
Valamivel izolálni kell a fogadat a nyál ellen, különben kiesik a tömés. Kérjél Chlumsky-s (klumszki-s) vattarolnit az orvostól és szagolgasd azt, amíg a tömés zajlik a szádban.
4. emagdi
2015. szept. 17. 15:20
valamit csak oda kell raknia az ínyed és a nyelved közé, egyébként nem igen tud ott a foggal dolgozni :)
gyakoroljál otthon, és tanuld meg leküzdeni ezt az ingert, így jársz a legjobban.
3. Cucicsillag (válaszként erre: 2. - Mókulikutya)
2015. szept. 17. 14:08
Haaat, az gaaaz :/
En meg egy olyan dokival sem talalkoztam, ha maszek, ha sztk-s, mivel hiaba rakja be a nyalszivot, az nem leg ahhoz, hgy az egesz fogadat kulon tudja kezelni. Egyreszt hozzafer normalisan, masreszt, nem lesz nyalas a tomes, szval vegyel be elotte inkabb hanyinger ellen vmi tabit :)
2. Mókulikutya
2015. szept. 17. 12:55
Elég problémás páciens vagyok, ha az a vatta a nyelvemhez ér, leküzdhetetlen hányinger tör rám, fontos lenne olyan orvost találnom, aki meg tudja oldani máshogy is! :)
1. Mókulikutya
2015. szept. 17. 12:55
Miskolcon tud valaki olyan fogorvost, akivel meg lehet beszélni, hogy alsó fog tömésénél nem rakjon vattát a nyelvem mellé?
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok nekem jó fogorvost Miskolcon?
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Ismer valaki jó gyermekfogorvost Miskolcon?
- Jó de olcsó fogorvost tudtok Miskolcon?
- Ajánljatok megbízható, kipróbált, jó fogorvost Miskolcon!
- Jó fogorvost ajánlanál Miskolcon?