Ajánlanátok nekem jó fogorvost Miskolcon? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Miskolcon keresek egy megbízható, jó fogorvost, aki csodaszépen dolgozik :)!
Az amalgám töméseimet szeretném fehér tömésekre kicseréltetni, ezért mindenképp érdekelnének az árak is.
Köszi
A Kishunyad utca 47. (vagy 49? :-) szám alatt van egy fogászat, Dr Varga Margit rendelője. Nagyon kedves, precíz, pontos orvos. Én azóta nem félek a fogászattól, mióta hozzá járok. Nem éreztem még nála komoly fájdalmat. Pedig volt már tömés, gyökérkezelés, húzás...
Ja, és árban is nagyon korrekt! Jóval a többi fogorvos ára alatt dolgozik! Ezért is járnak sokan hozzá. Na meg a szakértelme miatt.
És nem rendel holnap véletlenül? Az elérhetősége fent van a neten.
Árakat tudtok esetleg?
Sziasztok!
Nekem is Németh a fogorvosom és én is nagyon tudom ajánlani!
Két fogam is fáj nagyon-nagyon.... :(
Nem félek a fogorvostól, de olyat keresek, aki tényleg szuperul kipucolja.
Nagyon drága is, mert először 10 ezer körül kell fizetni vizotdíjat, aztán meg egy vagyon a tömés. :S
Hátsó fogak, de fehér tömés kellene....ha jól értelemzem, akkor az a lézer tömés...18 ezer/fog....basszus
Én Boldvára járok és a világ legjobb fogorvosához.
Hetente 1x rendel ott. Ha gondolod küldöm az elérhetőségét.
Szia
dr. Németh István, Miskolcon Kazinczy utcában van a magánrendelője, nekem nála nem igazán fájt semmi. Nagyon profi.
Mi a gond?
További ajánlott fórumok:
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Ismer valaki jó gyermekfogorvost Miskolcon?
- Miskolcon tud valaki olyan fogorvost, akivel meg lehet beszélni, hogy alsó fog tömésénél nem rakjon vattát a nyelvem mellé?
- Ajánljatok megbízható, kipróbált, jó fogorvost Miskolcon!
- Jó fogorvost ajánlanál Miskolcon?
- Ajánlanátok nekem Miskolcon olyan fogorvost akinél TB kártyával ingyenes a foghúzás/tömés?