Miskolc Megyei kórházba hogyan tudok időpontot kérni egy orvoshoz? (tudásbázis)
2. SzánI.
2014. ápr. 16. 19:59
Esetleg próbáld telefonon.
1. bba4279fac
2012. jan. 11. 08:11
Konkrétan Dr. Cziáky Tamáshoz szeretnék menni és személyesen tervezem, de úgy tudom hogy a megyeibe nincs olyan sorszámosztó mint a Semmelveisbe..Akkor hogyan juthatnék el hozzá?Menjek el a szülészetre ahol van , vagy hogy csináljam?Sajnos magamra vagyok utalva, és nem vagyok vele tisztában, ezért kérnék segítséget.Aki esetleg ismeri vagy járt már nála, az biztosan tudja, meg hogy pontosan merre menjek.Még annyi hogy beutalóm nincs, a Semmelveisből lettem átirányítva a megyeibe.
További ajánlott fórumok:
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Elvesztettem az időpontot, amit a kórházba adtak fülészetre, ha felhívom őket az előjegyzős számon, meg fogják mondani mi az az időpont?
- Meddőségi Ambulancia Miskolc Semmelweis Kórházban
- 11 éves autoimmunbeteg kislányt szeretnének szülei egy jó kórházba, jó orvoshoz vinni. Debrecenben vagy Budapesten tudtok-e ilyen helyet?
- A váci kórházban ha júl.25-re hívott be a doki AFP-re, akkor a kartonozóban már nem kell időpontot kérni, ugye?
- A Bajcsy-Zsilinszky kórházba valóban nem szükséges előzetesen időpontot kérni a genetikai vizsgálatra, mivel érkezési sorrend van?