Mire számíthatok, ha felhívott magához, hogy találkozzunk? (beszélgetés)
Azért az picit más, ha már az első találkán is így viselkedett. Akkor neked kell eldöntened, hogy mit mersz bevállalni.
Én 2 randit mindenképpen a szabadban bonyolítok le a mostani időkben is. Utána lehet felmenni egymáshoz, ha szimpatikus mindenkinek a másik.
Ha van közös ismerősötök, akkor én felmennék, nekem ez elég biztosíték lenne, hogy nem egy elmebeteg a másik. Az történik, amit engedsz.
Én találkoztam lakáson olyannal is, akivel akkor még nem akartam szexelni. Vártunk, később feküdtünk le. Olyan is volt, akivel végül sosem történt meg a dolog. A mostani időkben szerintem meg főleg fel lehet menni szex nélkül is máshoz, hiszen hova mennétek amúgy? Ha meg előre is tisztáztátok, hogy te döntesz mindenről, akkor szerintem nincs mitől félni.
"Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek."
Szóval szerintem a vacsorától nem kell félni.
Babgulyás?
FI akkor ne töltsd ott az éjszakát...
Szerintem babgulyás lesz vacsorára.
💋+🤏+🤙+😯😲😮👈+👌👈=💣💥🥴🙉🙈🙊🥱💤
Tessék lejeleltem 😂
Tőlünk várod,hogy megmondjuk mi fog történni?
Mi? Amit te szeretnél.Ha végül is szex lesz,az sem baj,nem vagy már gyerek.Ha jól érzed magad vele és az érintésére is vágysz akkor miért ne.De ha úgy érzed,hogy egyelőre baráti érzés fűz hozzá akkor ne siess!
Ha szerencséd van csak abba.
Fura nekem, hogy mindenki csak a szexre tud gondolni. Egy ilyen szitu biztonsági kockázat is... de lehet túl régimódi vagyok. :) Szerintem egy szinte ismeretlen emberhez egy nő nem menjen fel, mert veszélyes lehet. Ki védi meg baj esetén?
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Megismertem egy új fiút. Mikor találkozzak vele?
- Szerintetek milyen ítéletre számíthatok, segítsetek légyszi
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?