Mire költesz a legtöbbet? Van-e 'extravaganza'-d? (beszélgetős fórum)
most nagyon spórolunk, de amin nem: aerobik bérlet, barátokkal összejárás, hobby-dolgok készítése
amin spórolunk: ruha(jó a tavalyi :),nem veszek 1 db újságot és könyvet sem( könyvtárba megyek :), meg barátnők bőven ellátnak újsággal,
Ezért nincs TV-m se, elromlott, hát ez van, ne fontos. :)
nagyon kettyós vagyok?
Elsősorban albérletre, de ez nem túl extravagáns... :P
könyvekre és írószerekre, egyszerűen nem tudok úgy kijönni könyves, vagy papírboltból hogy ne vegyek valamit.
Jah, és virágokra, cserepekre. :)) OOOOllyan csodálatosak!
Van egy pár : )
sütemény, táska, edzőcuccok, edzőterem, kozmetikum.
Én csak anyumról tudnék beszámolót irni,ő turi másniás,ha lehet ilyet mondani:O:D
Hihetetlen mennyiségű cipő,táska,nyári kis felsőink vannak,rengeteg..egész barcika feltudna belőle öltözni,és az a poén h a 70%-át kb nem is hordjuk:S:D
Lányomra,babaruhára.Mindegy mennyi ruhája van de ha látok valamit ami tetszik tuti megveszem,pedig van olyan ruhája ami jó ha 1-2szer volt rajta.
Régen magamnak vettem töménytelen menniységben cipőt,táskát, de ma már inkább rá költök.Azért beujitottam magamnak is egy d&g napszemcsit és egy Louis Vuitton táskát :-)
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Fogyjunk 1 hét alatt a legtöbbet...
- Milyen oldalakon böngészek a legtöbbet a neten?
- Tudnátok segíteni, hogy hol adnak a legtöbbet a levágott hajért?