Minimálbér-felelősség (beszélgetős fórum)
Miért,minimálbérért nem fogsz eléggé odafigyelni, de több pénzért meg igen????
:)Nagyok az elvárások?Mindenhol azok.
Amit leirtál az nem nagy felelősség.
Feltudnék jópárat sorolni ami az, de ez nem tartozik közéjük.
Én érettségi után olyan helyre kerültem, ahol nekem is pénzzel kellett bánnom, ráadásul az akkori fizetésem 10x-e volt az, amit kezeltem. Ha elszámolom, az az én saram. Ráadásul úgy, hogy nálunk nem volt szokás a zsebpénz, tehát én gyakorlatilag pénzközelbe akkor kerültem először.
De nem foglalkoztam a felelősség kérdésével, eszembe sem jutott. Tettem a dolgom, ahogy de Luca is mondta pontosan, precízen és nem volt soha hiányom.
Szerintem te se azt nézd, hogy mekkora a felelősség, hanem azt, hogy el tudod-e látni a feladatot maradéktalanul. Ha igen, akkor vállald el. Ha idővel pedig egy jobban fizető helyet találsz, akkor pedig majd váltasz. Sok sikert!:)
Felelősség alatt mindenki mást ért.
Ha emberélet nem kerülhet veszélybe, szerintem nincs súlya, csak pontosan kell végezni, mint ahogy egyébként is illene minden munkát.
Akkor kb ugyan az, csak jóval több ember.
Tanultál ilyet, vagy tök idegen az egész?
Van más lehetőség esetleg?
pénztári
és TB
1000 ember
Ha nem lenne más... akkor igen.
Annó nekem is volt egy olyan jelentkezésem, ahol én feleltem volna a cég be- és kifizetéseiért, nagyon sok pénzért, levelezéseket kellett volna fordítani, meg a dolgozók TB ügyeit intézni, mindezt BRUTTÓ 80 000 Ft-ért.
De elvállaltam volna, mert a semminél ez az összeg pont bruttó 80 rugóval több. De nem vettek fel.
Mi ez a munka amúgy?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- 2003-tól, egy minimálbérre (8 óra) bejelentett apukának, kötelezően mennyi gyerektartást kellett és kell fizetnie?
- Tudtok olyan hitel, kölcsön lehetőséget ajánlani 1, 5M-ra ami minimálbérre épül?
- Diplomás ember minimálbéres betanított állásban?
- Közszféra: rendszeres havi kompenzáció vs. versenyszféra: minimálbér
- Jogilag lehetséges, hogy ha egy cég rosszul áll anyagilag, akkor a vezetőség minimálbérre csökkenti a fizetéseket?