Mini varrógép használati utasítás kellene! Van valakinek? (tudásbázis)
Szia!
Megkérdezhetem bevált a varrógép?
Találtam a neten Elco 401-c típusú varrógépet és azért szeretnèm tudni, hogy jó -e a varrógép. Venni szeretnèk egy varrógépet ami nem is drága de jól működik kisdolgokra.
huha. JObb lene keresni valakitaki megmutatja a kezdeteket. Táviratilag kicsit nehéz.
HA sikeresen beraktad az orsót lent és felül is be van fűzve, akkor ha óvatosan leengeded a tűt az felhúzza az alsót.
Sokan tudnak varrni, nem olyan nehéz találni valakit aki segít, így nem lehet elmagyarázni.
köszi. amit alulra rakok azt a cérnát hova kell fűzni? vagy hogyan fognak összeérni az alulról és felülről jövő cérnák?
amúgy ez a kisgép pont ugyanúgy néz ki, mint a trion márkájú, csak ennek más a neve.
KIcsit nehéz ha még nem láttál varrógépet. Nem ismerem ezt a márkát, a lényeget tudom.
Kell egy orsó cérna alulra valahol a tű alatt,van egy fém lap, azt húz el. ebbe kell beletenni a "fém gurigát", Kell egy guriga cérna felülre az lesz belefüzve a tűbe.
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Van valakinek Pfaff 1020 hobby varrógéphez használati utasítás?
- Gritzner varrógép használati utasítás kellene
- Valakinek van tapasztalat a femcap-ról? Szeretnék rendelni csak nem tudom, hogy honnan kellene. Van-e egyáltalán hozzá használati utasítás?
- Tud-e valaki, használati utasítást Privileg Overlock 4000 varrógéphez?