Minek számít ez? (beszélgetés)
Mert ők viszont szerelmesek vagy nem akarnak egyedül maradni. Kapcsolatfüggőek, önértékelési problémáik vannak. Vagy egyszerűen soha nem éltek másoktól függetlenül és félnek ezt meglépni.
Sajnos, sokszor ezeket maguknak sem vallják be. Nem látják mennyire megalázkodnak, mert úgy gondolják, hogy ez így helyes, ha valaki szerelmes.
:D
Én azt nem értem, hogy meglett nők, hogy nem tudják értelmezni a jeleket. Az egyikkel úgy beszélnek mint a kutyával sem vagy mint a ronggyal a másik meg exezik. Adnék olyan exet neki, hogy a fal adná a másikat:)
Hogy tudnak egyes nők ennyire lemenni lábtörlőbe és akkor még fél, hogy elveszíti. Hát húzzon a fészkes fenébe az ilyen "férfi", nekem biztos nem kellene egy ilyen jellem és gerinc nélküli.
Csak én nem értem a sztorit?
"valójában nem panaszkodott az ismerősnek hogy hiányzom hanem elmesélte neki hogy az exével beszélgetett.Az ismerős megdorgálta a párom azt írta neki hogy az a nő a múlt és engem szeret...."
Téged nevezett exének a valódi exnél?
Jobb lenne, ha fantázianeveket adnál nekik, mert ez az ex exe érthetetlen :D
Ok. kissé több időt töltöttök együtt, mint azt az első bejegyzésedből feltételeztem.
De ez nem jelenti azt, hogy ő bármiféle elköteleződést vállalna veled kapcsolatban. Most te vagy a csaja.
Azt, hogy szeret mondhatja naponta, óránként többször, ha nem tisztel annyira, hogy ő is lezárja a korábbi kapcsolatát. Ráadásul titokban, a hátad mögött tartja fent ezt a kapcsolatot.
Kitart melletted a válásod alatt? Tud mást tenni? Te vagy a nője. Addig míg annak tart melletted lesz. De ne mondd már, hogy ebben az eljárásban bármiben tevőlegesen tud tenni bármit. Az eljárásban neked kell eljárnod ő csak szóban támogathat - nem kerül semmibe.
Azt látom a szavaidból, hogy ott lebeg a szemed előtt a rózsaszín felhő. Nem látod tárgyilagosan a helyzeted.
Tehát nem vagy már tini.
Hazamész, leülteted majd közlöd mit is szeretnél. Aztán ha ő nem ezt akkor kabát.
Ennyire egyszerű!
Mi az, hogy "együtt vagytok"? Nem laktok együtt, te jársz oda hozzá szexelni. Egy kényelmes megoldás vagy.
Ilyen formán mi lehet az a nagyon sok minden amin keresztül mentetek?
Szerintem te csak azt hiszed, azt reméled, hogy kapcsolatban élsz, hogy szeret ez a pasi. Az, hogy az exével trécsel nem ezt mutatja, bármit is mond. Ő még nem szakadt le az exéről.
Mi az, hogy nem mered elmondani az érzéseid?
Ennek semmi értelme.Kabátot rá és kidobni..
Nézd reálisan,nem hogy nem szeret,mert aki szeret az ugye ilyet nem tesz,de tekintettel sincs rád.
Minek vesztegeted az időd ilyen emberre?
Szereted bla bla bla...sokszor jobban jár az ember ha csakis az eszére hallgat.
Szép jó reggelt mindenkinek!Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal!Nagyon sok mindenen mentünk keresztül!Szeret!DE a múlt vissza vissza kacsingat!!!Októberben Németországban voltam hazapakolni a maradék dolgaimat egy ismerős szerint nagyon nagyon hiányoztam a páromnak...Egy hete kapott egy nőtöl üzenetet nem mutatta meg azt mondta felkavarna engem...mindvégig azt állította én vagyok a szerelme stb stb
Az éjszaka belenéztem a telefonjába háát valójában nem panaszkodott az ismerősnek hogy hiányzom hanem elmesélte neki hogy az exével beszélgetett.Az ismerős megdorgálta a párom azt írta neki hogy az a nő a múlt és engem szeret....Szilveszterkor nem voltam jól de végül azért összejött egy kis sex a párommal....Mit látok utánna írogatott az exével...semmi extra de akkor is .....inkább attól félek hogy elveszítem....nem merem mondani neki tudom hogy mérges lenne...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Nem értem, minek alapján számít valami férfi, vagy női...
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Minek számít ez? Mit mondjak most? Nem így képzeltem el.