Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mindig kapok ruhát a nagymamámtól, de egyet se hordok. Nem... fórum

Mindig kapok ruhát a nagymamámtól, de egyet se hordok. Nem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Globus)
márc. 24. 09:58

A kulonbseg talan, hogy a nagymamam halmozott es maniakus volt.

A lyukas zacskok hajtogatva voltak, de nem kidobva. A klotyopapirt megtartotta a nenemtol, aki 30 eve elkoltozott. Es nem adta nekem, next az ove.

10. globus (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
márc. 24. 09:23
Ilyen velem is előfordult. Kaptam egy csúf cipőt. Nem akartam megsérteni, gondoltam, hazafelé elhajítom. Hát betekertem faluról a városba úgy, hogy konténert nem is láttam. Ami kint volt, lelakatolva, buszmegallói kuka tömve. Hazáig hoztam 😀
9. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Elbb)
márc. 24. 09:17
Ökotudatos.
márc. 23. 19:06

En orultem, amikor a nagyanyam vegre gardobot selejtezett. Mindenre azt mondtam, hogy jo, elindultam haza a boronddel, es az elso kukanal kidobaltam oket.

Igy is elkepzelhetetlen mennyisegu szemet volt, mikor a lakasat ki kellett pakolnom.

De amugy voltak jo cuccok is, amiket a mai napig hordok.

7. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 05:31
Sajnálom. Én mindig pénzt kaptam a nagyiktól.
6. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 21:20
nem fogsz tudni vele mit csinalni,erről nem szokik le,tapasztalat:D
5. elbb
márc. 22. 16:37

Én a párom keresztanyujától kapok, az ő szekrényének a mélyén lévő darabokból. Na most én 182 centis vagyok, ő meg 155. :D

És hiába mondom neki, hogy aranyos, de nem jó rám, és nem egy az ízlésünk. Ő 87 éves. Mire a kapuhoz érünk elfelejti.

De legalább pénzt nem ad érte. :)

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 15:56
Ha azt mondanád neki hogy mielőtt megveszi szeretnéd felpróbálni az üzletben és együtt vásároljatok. Vagy adja oda amit szán ruhára, és te megveszed.
3. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 15:50
mennyivel praktikusabb lenne, ha simän csak penzt adna a nagyi.
márc. 22. 15:35
Esetleg átalakítani nem tudod? A régi, divatjamúlt ruhákból is lehet menő kis cuccokat varázsolni. Én keresztanyámtól kaptam anno sok ruhát, ami nem az ízlésem volt, de lett belőlük rövidnadrág, miniszoknya, top stb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook