A nagymamám lába fekélyes! Tudna valaki tanácsot adni? (tudásbázis)
Sziasztok!Most ott tartunk,hogy soft lézerrel kezelik,ami használ valamelyest.Elvittem érsebészhez,aki nem sok jóval biztatott mert,hogy nagyon rossz a vérkeringés,írt fel kötszert,és azt mondta fáslizni kell...
Nem tudom hogy miért nem gyógyítható meg a mai világban egy seb?????
Bocánat, nem.
Akinek probléma van a keringésével, ereivel azoknak. Függetlenül attól mi okozza a problémát.
biztosan nem nekem szántad a választ, ugyanis anyósom fekély miatt vérmérgezésben meghalt.
(utolsó időkben borzalmas látvány volt a seb)
Szia, keress rá a "Mofetta"-ra már sok embernek megmentette a lábát.
Üdv. és jobbulást a nagymamádnak!
Anyósomnak a lábfejen volt, a nagy lábújj mellett a bütyök részen. Szintén érszűkület. Egyik orvos megnézte, szeptemberben. Azt mondta, csak rosszabb lesz. ( haragudtam rá, hogy mondhat ilyent, majd mindenfélét próbáltunk, kenőcsök, fényterápia....)Igen. Áprilisban amputálást javasoltak. Nem egyezett bele, de felnyitották boka felé, kitisztitották, jó nagy seb lett. Különleges, ezüstkolloidos lapot tettünk rá, hogy az kihozza belülről a gennyet, de nem. Szegény vérmérgezésben halt meg.
Lehet brutálisan hangzik amit írtam, de nálunk ez volt a helyzet. Nagyon idős, érszükületes betegnél csak átmeneti javulás remélhető. Mi is próbálkoztunk mindenfélével a végsőkig. Bocsi, ha rosszat írtam, de nálunk ez volt az igazság.
az istennek sem jut eszembe...
megvan perubalzsam
folyamatos fertőtlenítés (napi 3) sebtisztításhoz hidrogén peroxid
és utána ezzel kell bekenni.
de iszonyat drága és nem tudom felírják-e vagy lehet e kapni receptre.
van egy ismerősöm megkérdem hol kezelték apukája lábát és írok egy privit neked...
De itthon is kukacokkal gyógyítják van ilyenis.
Ha gondolod priviben tudok dokit írni.
látta háziorvos,sebész
volt vérvétel,röntgen
és egyre csúnyább
További ajánlott fórumok:
- Akinek porckopás van a térdében tudna nekem tanácsot adni?
- Homeopátia a mindennapokban. Azok írjanak akik tanácsot tudnának adni, estleg ezzel foglalkoznak.
- Ideiglenes özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Nagymamám hónapok óta beteg, segítenék, de nem tudok. Tanácsot kérek!