Mindig csak az MSN? (beszélgetés)
Msn-n nem semmi dolgokat tudnak művelni az emberek..Engem zavarna,ha mindenhová hurcolná magával,eléggé biztos lenék benne,h rejtegetni valója van.
A játékok meg simán nem az én világom,bár ez játékfüggésnak látszik
Még a végén véletlenül nekem repül egy csavarhúzó, vagy valami éppen elromlott alkatrész :D
Érdekesek lehetnek azok a fejek, szívesen megnéznék egyet kettőt xD
Nekünk a kapcsolatunk legelején került képbe az xbox, játszott vele 1 napig, aztán másnap reggel is elővette és annyira nyomatta, hogy amikor porszívóztam a lábát sem emelte fel... Na itt betelt a pohár és mondtam neki vagy elteszi, vagy megtekerem a nyakán a zsinórt és felrúgom fotelestől :DD
Ennek sok-sok éve és azóta a dobozába porosodik a gépe :))))
Szerintem érdemes néha határozottan fellépni!
Igen, arra vigyázni kell, hogy a mérges férfi és a gépe közé ne kerülj :D
De a kedvencem, a haverjainak az elképedése, mikor mondja nekik hogy mondjuk együtt csináltuk meg a múltkor a gépének a hűtését, és ezt így meg úgy csináltuk, ilyenkor megkérdezik h kivel, és mikor mondja nekik h velem, és az az elképedés hogy h "komolyan a barátnőddel???" fejek irtó viccesek :D
Szerencsés vagy, h a párod lerakta a játékot érted :) Mondjuk én néha szeretem nézni maikor játszik, múltkor is mondtam neki, h kapcsoljon hozzá hangot, mert olyan jó nézni :D Aztán bealudtam miközben ő Counter-ezett :D De néha a pokolba kívánom a játékokat - leginkább mikor megvan és mindenen behisztizek xD
Én is szeretem nézni, mikor szerel valami, akár sz.gépet, akár háztartási cuccokat (szakmája) :) Bár ha látom, h ideges, inkább nem megyek oda :D
Sziasztok! nálunk akkor jöttek a gondok amikor megvette a psp-jét. Rengeteget játszott vele, szinte le sem bírta rakni, aztán hogy közös pont legyen én is beruháztam egyre... És mikor kitalálta,hogy nintendo ds-t akar venni, nah akkor eltörött a mécsesem, előtte sosem nyaggattam, hogy hagyja abba, de mikor látta, hogy ennyire rosszul esik nekem, onnantól kezdve jóval kevesebbet játszott és azóta nagyon figyel rá, hogy ne szorítson ilyesmi a háttérbe.Utána már meg ő mondta, hogy hiányzott neki a minőségi együtt töltött idő :) De persze, én is hoztam miatta áldozatot :) Együtt szerülünk már gépet, mindig hozza nekem megmutatni amit csinál, én meg igyekszem érdeklődőnek tűnni :)
Szóval van pozitív példa is :) Tényleg érdemes lenne erről leülni nyíltan beszélni vele, és nem hisztizni, sem a torkának ugrani.
nekem a 31 éves párom is gépezik...viszi a melóhelyre és itthon sem áll le vele.:S
WoW már nem érdekli, van helyette más. Sajnos.
Kezd nekem is elegem lenni, de nagyon!
A játékot CSAK neki ajánlottam, nem a hapsinak, az játszik eleget, hogy lássa más szemszögből, milyen amikor más sz@rik a fejére. Nem szoktam poénkodni más kínján...:(
Az MSN-re azért nem mondok semmit, mert nálunk nincs, ilyen, "hiba" a gépezetben, nincs tapasztalatom, úgyhogy hallgatok.
Uh, szegény öcséd, főleg a családja - volt családja... Én párom is játszott a WoW-al (World of Warcraft), azt hittem az előtt fog megöregedni :S Éjjel 2ig is képes volt fent lenni, sőt néha még tovább is :S Volt, h panaszkodtam, h ne játsszon már annyit, de le se szarta. Aztán egyszer már csak az tűnt fel, h nincs WoW :D Magától leállt, pedig nem hittem, h létezik ilyen xD
A lövöldözős jáccók nem ilyen durvák, azokat ott hagyja hamar.
Szerencsére msn-re sincs rákattanva, egészséges szinten használja...
Szia!
Remélem csak poénból ajánlgatják Neked, hogy lepd meg ilyen-olyan számítógépes játékokkal a pasid, hogy aztán majd együtt tudjatok az ő szorakozására lövöldözni... Ez elég bizarr ötlet.
Szerintem jó lenne kiderítened, hogy kivel msn-ezik a pasid. Mióta tölti ki minden idejét az msn? Már akkor is ilyen volt, amikor megismerted? Ha igen, akkor nincs helye a reklamációnak, ha viszont nem és csak egy ideje "beszélget" mindig másokkal, akkor én a helyedben kíváncsi lennék arra, hogy mi váltotta ezt ki nála. Nekem gyanús, hogy mindenhova magával cipeli az Iphone-ját és nem mer kettesben hagyni "vele" de lehet, hogy csak paranoid vagyok.
Ha semmit nem titkol, akkor is érdemes elgondolkoznod azon, hogy egy ennyire önző embertől mit várhatsz. Nem kapsz tőle elég figyelmet és még ő van megsértődve azért, mert Te nem vagy elég érdeklődő a "hobbija" iránt? Ez vicc. Ő sz@rik nagy ívben az igényeidre és ha a vitákból mindig Te jössz ki rosszul, akkor el sem gondolkozik azon, hogy min és hogyan kellene változtatnia/változtatnotok. És mindezt olyan formában adja elő, hogy még Benned ébresszen lelkiismeretfurdalást. Nehogy má'!
Egy kapcsolat elsősorban kölcsönösségen alapszik. Ha ez nincs meg, megrendelheted neki az összes újonnan kijött játékot, akkor sem fog értékelni...:(
Szia!
Én csak az öcsém példáját tudom felhozni (sajnos)! Megismerte egy lányt. Minden szupi volt. Házasság, gyerek, külföldi élet. És akkor jött a szgép. Éjjel nappal. Warkraft (nem tom hogy írják) így, haverok úgy. És nem létezett már a családja. Az egész hülye játék lett az élete onnantól, hogy haza ment a munkából. Mikor sógornőm beadta a válókeresetet akkor döbbent rá, hogy mindent elvesztett. A történet vége, hogy elváltak. Öcsém kinnt él amerikában egy újabb házasságban ami szörnyű, mert folyton éreztetik vele, hogy megtűrt személy. A lányát nem láthatja...stb.
Szal ébredj fel és lépj, ha bármi komolyat képzelsz el a pároddal itt az idő, hogy észre vegyen téged is. Ha nem veszi a lapot akkor kár erőltetni. Te éljél és ne a jelenen rágódj, hanem a jövővel foglalkozz. Gondolom nem ezt szántad magadnak :)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Miért csak a nyugdíjról van mindig szó?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Csak szerintem ciki még mindig fürdetni egy 13 éves lányt?