Mindig azt mondják, hogy mernünk kell valóra váltani az álmainkat. Épp csak nem merünk nekivágni... Veled volt ilyen? (beszélgetés)
Szoktassa magát az ember gondolatban ahhoz,hogy a hideg vizet is ki lehet bírni egy darabig.csak nem ülni kell benne,hanem tapicskolni,akkor felmelegszel..de jó sánta hasonlat lett.
Szóval próbáld magad elképzelni egyedül,legyen egy B terved:arra,ha az egyik kapcsolatból kimész,a másik meg nem jön össze.Ha ez a terv összeállt,és látod,hogy képes vagy megcsinálni,akkor könynebb lesz kiugrani ebből.
Hallottam róla... de énekelni nem hallottam. :)) Normális esetben az ember ismeri magát, az értékeit... azt amiben jó, amiben több, és megtalálja az utat, amit jó bejárnia... általában szülői segítséggel. Ha nem azt nézzük, hogy mi a menő szakma éppen, vagy mi az amiben tántalán még el lehet helyezkedni, hanem szemügyre vesszük a gyerekünk értékeit, és aszerint segítjük... akkor még álmodni is tud, és dolgozni is érte... talán... :)
Én is folyamatosan álmodom, és dolgozom érte, deeeeeeeeeeeee soha nem mertem nagyot álmodni... csak kicsi célokat, és azokat mindig el is értem.,.. és ez így van, ... aki mer nagyot álmodni, az a nagy célját fogja elérni. :)
Okosan is kell csinálni, reális, megvalósítható célokat kitűzni, ésszerű kockázatokat vállalni.
A bátorság önmagában kevés.
Aki nem meri, annak lehet nem is való.
Viszont aki mer az nyer.
Csak az a kérdésem hogy ezt hogy lehet meglépni, amikor az ember hajlamos benn ülni ugyanabban a (langyos)
vìzben...
Persze, az érzések... De ha az ember ezen gondolkozik, akkor nagy szerelem nincs.
Szerintem elsősorban ez is "csak" egy döntés, mint minden az életben. Nem?
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Mit mondjak egy 6 éves fiúnak a havi vérzésről?
- Sosem késő elkezdeni az álmainkat?