Minden ünnepen szigorú diétát tartok, pedig tudom, hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
#diéta #nincs lazítás
Tehát folyamatosan tartja, még ünnepek alatt is.
Ez diéta, társaság és kommunikáció függő.
Nagybátyám felesége - orvosilag nem indokoltan - glutén-, cukor-, tej-, tojás- és fűszermentesen étkezik, kerülve a vörös húsokat is, de benne legalább van annyi hogy nem elvárja, hogy ha nagy családi étkezés van akkor mindenki copjon miatta vagy az aktuális háziasszony megbolonduljon, hanem hoz magával ételt és ezen senki nem is sértődik meg. Persze ebben az ételhozásban gondolom az is benne van, hogy nem bízik meg az elé tett ételben sem, hogy az minden kritériumnak megfelel.
Vannak olyan extra diéták, hogy csak pislog az ember.
Jogod van diétázni, de nekem az bántja a szememet, hogy nem érdekel, hogy másnak többletmunkát okozol. Vagyis nem érdekel a családod, csak saját magad.
Jó lehet veled együtt ünnepelni :(
Egészségedre, de még egészségesebb lenne, ha az ételeid elkészítéséből kivennéd a részed, sőt, a többieknek pedig te sütnél-főznél.🙃
Ugye troll vagy?
Nálam a "szigorú diéta" = nézed ahogy a többiek esznek :D
Paleosnak meg egy marék követ tesznek ki :D
😂
Elkészíteném ,,,mint ahogy a vallomás kiírójának is.
Csak elképzeltem ha valaki így ír,,akkor hogy adja elő magát az asztalnál.
Képzeld el, hazajön a lányod, előtte 4 napig sütöttél-főztél, ő meg salátalevelet tologat a tányéron.
Ha megmondaná, hogy mit enne, akkor azt készítenének.
Minden ünnepen szigorú diétát tartok ,pedig tudom hogy plusszmunkát adok a családtagjaimnak.
Hálás vagyok nekik.
Na,, valahogy így kellett volna!
Ha te magad készíted a diétád, akkor nyissa fórumot.
Más farkával nevetséges a csalánt csapkodni.
Csak ünnepen tartod a szigorú diétát? Egyébként nem? És még tudod is, hogy plusz munka a családnak. Miért nem te készíted? Hiszen a te tested, a te egészséged.
Troll vagy? Remélem mert ennyire buta és önző nem lehetsz.
További ajánlott fórumok:
- Párom túl szigorú....
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(
- Szükségem lenne a "Karácsony ünnepén, mindenhol gyertya ég" kezdetű dal kottájára, vagy a zenei aláfestésre, tudna valaki segíteni?
- Fejben minden diétát tökéletesen tudok, és követek. A...
- Várok ide mindenkit aki GI diétát folytat