Minden napra egy gondolat... a barátságról... :) (beszélgetés)
Nem az ellenségeink szavaira fogunk majd emlékezni, hanem a barátaink csendjére.
Luther Márton
Szükségünk van a barátokra. Ők az élet nagy salátástáljában, a pirított bacon-kockák.
Sean Covey
A barátom ismeri a dalt a szívemben és énekel nekem, ha az emlékem megkopik.
Donna Roberts
A barátság nem hallható, nem látható, mégis fontosabb minden vagyonnál. /Shawn Mendes/
Nekem ez az igazi barátság! És ami a legjobb már több mint 30 éve működik!!!!!
Ha magadat adod, azokat a kincseket, amiket útravalóul kaptál, a világot gyarapítod azzal,
hogy embertársaidnak adsz ajándékot.
Csitáry-Hock Tamás
OK, én is orulok.
Ismerem az egyik dalat_ Lazitani
Örülök ,hogy tetszik nekem is tetszik.
Élhetett volna még jó ember volt.
Január 8.
A barát olyan, mint az esőkabát az előszobában. Amikor nincs szükség rá, “csendesen” meglapul a polcon, de amikor esik, a sötétben is megtalálom, hiszen ott van!
Hofi Géza
Január 7.
A mosolygós ember sebe gyorsabban gyógyul. Ilyenkor az immunitás megváltozik, a szervezet minden reakciója más. Ez az az állapot, amikor úgy állsz az élethez, hogy a pohár félig tele van, és nem azon siránkozol, hogy úristen, a pohár félig üres.
Január 4:
Az igaz barátság törékeny holmi. Ugyanolyan figyelmes bánásmódot igényel, mint más törékeny és értékes dolgok.
Március 19.:
Hogyan lehet megmondani, hogy valaki fontos barát-e?
Elmegy veled egy gyerekfilmre, hogy ne kelljen egyedül menned. :)
Március 18.:
"Nem akarok finomkodni a barátsággal, csak természetesen viszonyulni hozzá, udvariaskodás nélkül. Ha valódi, akkor nincs porcelánból, nem hímes tojás, hanem a legtartósabb dolog, amit csak ismerünk."
Emerson
Március 17.
"Életünk, céljaink és tapasztalataink olyan szorosan egymásba fonódtak, hogy most elválasztva egymástól, hiányosnak érezzük magunkat."
E. C. Stanton
Március 16.:
Nemcsak szeretve érzem magam, barátom, te segítesz, hogy úgy érezzem, nagyon szeretve vagyok.
Március 11.:
Az egészséges barátság titka az, hogy mindkét ember több energiát fektessen a kapcsolatba, mint amennyit kivesz belőle.
Gyorsan találunk olyan barátokat, akik segítenek nekünk. De csak lassan érdemeljük ki azokat, akik a segítségünket kérik.
Antoine de Saint-Exupéry
A barátság sohasem felejt. Éppen ez a csodálatos benne.
Oscar Wilde
Az igaz barát a kezedet fogja, és a szívedet simítja.
Gabriel García Márquez
A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.
Len Wein
A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!
Ralph Waldo Emerson
A barátság legnagyobb próbája nem az, ha a magunk hibáit tárjuk fel barátunknak, hanem, ha neki tárjuk fel az övéit.
Francois de La Rochefoucauld
Az igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Walter Winchell
Március 10.:
"Nem tudjuk megmondani pontosan melyik is az a pillanat, amikor egy barátság létrejön. Mint amikor cseppenként töltesz meg egy edényt, van végül egy csepp, amitől kicsordul; ugyanígy, a kedvességek sorában van végül egy, amitől a szív túlcsordul."
Samuel Johnson
További ajánlott fórumok:
- Minden napra egy kívánság
- Ez a hazugságok foruma...itt van a helye minden máshová nem való gondolatnak..
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Minden gondolatot, érzést kitárni, vagy titokzatosnak maradni jobb egy kapcsolatban?
- Minden gondolatom Ő. Gondol rám ő is?
- Volt egy olyan reggeli gondolatom, hogy kitörlök mindent,...