Minden nap azt éreztetik velem, hogy nem vagyok semmire sem jó! (beszélgetés)
A ygerekkel jól bánik de van mikor vele is kiabál! Csak akkor segítenek ha van látlelet meg ilyenek!
Már a gyerek is hülyéz!
Régen olvastalak...kár, hogy még nem történt semmi az ügyben.
Azért merek kérdezni, mert én végigcsináltam (hála az égnek, verés nélkül): ahhoz bátor vagy, hogy azon gondolkozz, jobb lenne meghalni, de ahhoz gyáva, hogy fogd a gyereket és segítséget kérj?
Egy anyaotthon krízisben befogad. Ha bemész a gyerekjóléthez, azonnal segít. Ennél az is jobb!
A mai anyaotthonok nem olyanok, mint a filmekben. Kultúráltak, szépek.
ÉS még valami, bár ebben nem vagyok biztos, cáfoljatok meg: ebben az esetben a kiskorú veszélyeztetése is fennáll, miatta is köteles a szülő cselekedni, vagy nem?
De hüle' vagy!
Nincs hova menned???
Szülők, egy messzi néni???
Milyen állatok vannak!:S
Bárcsak segíthetnék!
?????
:(((
Édes Istenem! Ilyenkor hol vagy!???
Igen erő kellene!Nekem olyan sufni sincs ahol a ruháim legyenek nem hogy én alugyak! Tudod az sem hatotta meg hogy átköltöztem a gyerek szobájába!
Gratulálok neked! Szétnézek a környezetemben! Hátha lenne esélyem!?
Vannak olyanok akiknél ez a legnagyobb hajtóerő.
Bizonyítsd be az ellenkezőjét!
Az ilyen kezdetű mondatok, hogy "nem rossz ember, csak..." tudod, mi? önáltatás. Nem rossz ember, csak hülyének néz, nem rossz ember csak a sz..os bicilkije fontosabb, mint a gyereke öröme, és még biztos tudnál példát mondani. Nem rossz ember, csak épp boldogtalan vagyok mellette. Szerintem ennyi elég. Nyilván gyerekkel nehéz új életet kezdeni, én akkor még egyedül voltam, DE: a barátok is miatta távolodtak el, a szüleim is miatta nem segítettek, és amint döntöttem, egyből lett segítség. 3 hónapig 4 helyen-garázsokban, sufnikban voltak a cuccaim, 2 barátnőmnél laktam, papírdobozból öltöztem, nagyon durva időszak volt. Viszont már akkor éreztem, hogy jó lesz így, igen, ez az Andi!
Ja és a poént le sem írtam Nektek: a volt párom egy igazi lúzer lett nélkülem: 3 nője volt azóta, volt olyan tél, hogy a 10 fokos házban vacogott, és könyörögve hívott, hogy beszélgessek vele, mert értelmes! társaságra vágyik. (mármint az enyémre, a hülye társaságára)
Szóval harcolj a boldogságodért, hidd el én tudom, megéri!
A barátnőm fia van hasonló helyzetben.A párjának csak az anyja és a nővére tökéletes, a többi mind hülye...Bármit csinál a férj, az mind rossz, amit dolgozik az semmi-de Ő egy munkahelyen se maradt meg sokáig, természetesen ott is csak az volt a jó, amit ő csinált.Olyan típus,aki mindig szid valakit.Ha a férj visszaszól,vagy hasonlókat mond,akkor természetesen ő a bunkó...Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor pedig az...Az ilyen típusú emberek a legrosszabbak. Csak azt nem értem, ha valaki ennyire rossz ember,-amit a férfi már maga is elhisz- akkor ez a nő miért szül neki 3 gyereket?
Kívánom Neked, találd meg önmagad, higgy magadban,mert igen is, értékes vagy, és szeretetre méltó!!!:) Drukkolok Neked.
Gyerek menjen közösségbe, Te meg csináld meg, amit akarsz..
Menj iskolába, dolgozzál..
Ha kell, előbb dolgozzál egy darabig, és utána menj iskolába, hogy ne mondhassa, hogy az ő pénzéből van..
Vagy változik, ha ezt látja, - és persze légy határozottabb, ahogy a többiek írták - vagy Te változol annyira, hogy le tudod carni, és otthagyni..
Egyébként ha olyan lenne, akkor egy komolyabb családterápiát tudnék javasolni. Valószínűleg neki magával van baja, és nem tudja megfelelően kiadni a gondjait. Neki is kéne talán a segítség.
Tudom mi a gyengélye de neki mindent elnéz! Az anyucija! Anya kicsi fia! Már próbálom felhívni a figyelmét hogy az anyja hülyénenk nézi és a sogorom a minden! Úgy látom néha sikerül is rendet tenni a fejébe! De nem én tehetek rolla! Én szeretnék iskolába járni az a vágyam hogy fodrász legyek! Versenyek meg minden! Imádom csinálni! Nem tudom van e ebből kiút!
Megpróbáltam már ezerszer hanem többször elmagyarázni neki hogy ez így nem jó nekem de ő csak haggyam békén a hülyeségeimmel! szóval mit próbáljak még meg? tiszteletett akarok a szeretettről már letettem mert lehet hogy már én sem tudnám szeretni úgy mint azok előtt mert sokszor megbánt! De nem tudok elmenni és ha lenne is hova lehet hogy nem tudnám megtenni!! 12 éve vagyunk eggyütt de ha nem a bánat öl meg én teszem meg!!?
sziasztok!
Kösz mindenkinek először is nem sikerült bejutnom a gondozóira de sz eladóira igen!!
Maj 5-én kezdődik!
Én is többször visszamegyek megnézni minmden be van e zárva meg ilyenek! néha arra sem emlékszem hogy hogyan jöttem haza tudja ez az autó az utat!
28 éves vagyok és van egy 3 éves kislányom!
Nincs hova mennem! Tudom hogy sikerülne megoldanom de nincs lehetőségem meg egy ember aki vellem lenne! Vagy csak nem látom?!! Nincs mibe kapaszkodnom!
Mikor alszom mindig azt állmodom hogy eltünök vagy meghalok mert más nincs vagyis ez egy nyugodt este!! Elmenni de hova? Annak is van értelme? A férjem nem gonosz csak megváltozott lehet hogy már nem szeret vagy akkor a gyerekét sem mert csak magával foglalkozik! Pl.: ne vegyünk neki semmit mert mindene megvan!! Inkább apának bicikli!! Anya meg le van szarva bocsi de ez így van! Nincs kedven felkelni enni se inni! Ez így nem jó de hogyan kezdjem a változást?
Ez mennyire...
Én is visszamegyek sokszor megnézni bezártam e az ajtót, akkor ezért alakult ki.Remélem nekem is sikerül és itt mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...
- Minden sportban ügyetlen vagyok
- Miért van az, hogy mindenkivel kavarok, és képtelen vagyok megállapodni?
- Szerintetek az normális, hogy az én picúrom semmire sem fanyalog a kóstolgatások alkalmával?Sőt, mindent felfal, de még így sem pufi. :):)
- Igaz, hogy ha letelik a munkanélkülim, semmire nem vagyok utána jogosult?Miből éljünk?