Minden kórházban van lehetőség, hogy a szülő a gyermeke mellett maradjon? (tudásbázis)
Szülő egész nap vele lehet, de a szállásért fizetnie kell. A Heim Pálban 3000 Ft volt két éve hogy egy szobában alhassak a kislányommal (1 éves volt akkor), és ezért enni is kaptam 3-szor egy nap.
De lehet, hogy egy 11 éves gyerek esetében már nem tud ott aludni a szülő, hanem valami közeli anyaotthonban. Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy Heim
Pálban a kórház területén van szállás szülőnek.
Szerintem bármelyik kórházban napközben vele lehet a szülő.
Tapasztalatom szerint a budapesti kórházak nem igazán foglalkoznak a látogatási idővel.
Segítsetek, kérlek. 11éves unokahugom hétfőn budapestre szállítják vizsgálatokra. Nem tudják még melyik kórházba.
Hol mi a szokás, vele lehet e egész nap a szülő? Nagyon nem szeretne egyedül maradni. Eddig vidéken volt, ott kapott apa is külön ágyat mellette.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Tanítanád tanárként elsőtől negyedik osztályig gyermeked, ha lehetőség adódna?
- Heim Pál kórházban van lehetőség a gyerkőccel maradni mig kórházi kezelés alatt áll?
- A MÁV kórházban a 18. heti gentikai ultrahangon van lehetőség arra, hogy ha viszek pendrive-ot megkapom a felvételt?