Minden ami a kalóriaszámlálással kapcsolatos!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Általában a nőknek 1200 kcal és 130 ch, amit a cukrosoknak,javasolnak fogyás esetén. Éppen egy másik fórumban dicsérték a kaloriabázis oldalt, kiszámoltam magamat és itt is 1200 kcal jött ki. Icuska nekem is a kcal+ch, de inkább a ch-t számolom, mert már fejből tudom mit ehetek, amit elosztok 5 étkezésre(a naplóban elolvashatod). Az egyik kolléganőm szintén alulműk.pajzsmiriggyel velem együtt fogy(igaz kicsit lassabban, de én vagyok a dagibb), a vérnyomásom és a cukrom nekem is magas, habár -18 kilóval fele vérnyomáscsökkentőt szedek és kezd helyreállni a vércukrom a megfelelő ch eloszlás miatt. Zsanzi egyetértek veled! én is ezt követem:-)
Lehet, hogy nem leszek, kinyúlok a számoktól. :/
Na nem a kalóriásoktól! :)))
Csakis! :DDD
Hát olyan perverz dolgot műveltem, hogy dolgoztam! :/
Nem is értem, miért nem a kalóriákat számoltam. :S
Szép napot! ;)
Én megmondodm a tutit: Több mozgás, kevesebb kaja.
Ennyire egyszerű. :)
Ez engem is érdekel, én számolom a kcalt,meg a Ch-át is, igaz, nálam nem egyszerű a dolog,mert beteg is vagyok,de szívesen olvaslak majd benneteket pláne,akik profik ebben,biztosan tudnak segíteni :)
Szerintem szépen haladsz , nem is szabad ennél szigorúbb legyél magaddal....
Sziasztok!!!
Egy ideje már a kalóriaszámlálással foglalkozom és ennek végre meg lett az eredménye is sok sikertelen diéta után most 13 kiló mínusznál tartok.
A titka: 1200 kalóriát eszem és 100-150g szénhidrátot meg mozgok mellette.
De sajnos még mindig vannak kérdéseim a főzéssel és sok sok mással kapcsolatban és ezért gondoltam , hogy el indítom ezt a fórumot , és itt hátha találok társat is aki kalória számlálással fogyizik és meg tudunk osztani egymással tapasztalatokat , recepteket , ötleteket és persze az eredményeket is.
Remélem sikeres lesz a fórum és találok társat!!!
Sok sikert mindenkinek a diétájához!!!
Zsanzi
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Minden ami a koraszülöttekkel kapcsolatos
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?