Min alszanak az ovisok? (beszélgetés)
Összecsukható kiságyakon.
nem volt benne a miénk de ugyan az volt.
:( Mikor volt ez? Amire én emlékszem, az benne volt a tévében is akkor.
az enyémnek is! az utolsó ujpercét.
Egy kisfiúnak lecsípte az ujját az ágy. :(
Ez változó.
Van olyan csoport, ahol a gyerekek a régi összecsukható ágyakon alszanak (amik régen is voltak)
van akik szivacson alszanak
van olyan is akik rugós matracon.
:)
Nálunk nem összecsukható ágyak vannak, hanem alacsony kis műanyag ágyak.
fiamnak nem csaak be csípte hanem lecsípte. vissza sem tudták varrni neki.
Mondjuk az X-lábú nekem is csípte be az ujjam ovis koromban... a moderneket nem tudom, hogyan csukódnak...
Tudjátok, hogy volt egy baleset egy ilyen összecsukhatós ágy miatt. Lehet, hogy ezért hozták ezt az új rendszert?
Nálunk is a padlón matracon.
Gondoltam, hogy nem a padlón kezdte a párna :) Manni is tud ficeregni ezerrel :)
Nyikorgott az ágy :)) Jó, hogy nem mozdulatlanul kell feküdni 1,5 órán keresztül.
Szép álmokat, megyek én is nyikorogni :)
Náluk mnagyon komolyan veszik a benti cipőt, és a zokni sem lesz koszos ha abban van bent a gyerek... reggel szoktam látni a felmosást, porszívózást, illetve amíg kint vannak az udvaron. A tisztasággal nincs gond, bár a parketta elég kopott, szintén nem mai darab.
A párna elvileg nyilván nem a földön lenne, a matrac elég hosszú hozzá, hogy egy magas gyerek se lógjon le róla, de Luca "elmászik" álmában, az itthoni ágyon is...
Az előző oviban ágy volt, ott az volt a bajuk, hogy sokat forgolódik a gyerek, az ágy meg nyikorgott és emiatt nem tudtak a többiek aludni... hát itt nem gond ha forgolódik... :)
Nekünk mind a két oviban,ilyen műanyag ágyak voltak,kékek.
Ha kényelmes, akkor semmi gond :) Ránézésre nagyon vékonynak tűnt, de biztos csalóka a kép. A párna viszont a padlón van. Ilyenkor a dadus felmos alvás előtt? Manniéknál a csoportszobában, ha valami miatt kis ideig zokniban van, akkor a talpa már fekete a kosztól. Pedig reggel - este porszívóznak-felmosnak. Csak egy két kedves szülő nem ügyel arra, hogy tiszta legyen a gyermeke benti cipője. Simán kiviszi benne az udvarra, utcára. Majd ráfogja, hogy az benti :S
Nálunk kinyitható műanyag kiságyon, ami elég alacsony.Kényelmesnek mondják a lányaim.
Elég rugalmasak, olyan gumiszerű inkább, nehéz elmagyarázni. Ma épp bent voltam amikor ébredt, és melléültem a matracra, kényelmes volt, nem nyomott a padló. A gerincüknek meg szerintem épp hogy jó ha nem puha az ágy, és van tartása (igaz, mi itthon is elég kamény matracon alszunk...)
Nálunk alacsony kis műanyag ágyakon alszanak.
Akkor minden rendben. A lényeg ez! :)
Nem, nehogy aggódni kezdj! :) Több helyen van ilyen. Semmi gondot nem okoz, ha megfelelő a keménysége/puhasága.
Luca nagyon jókat alszik és még soha nem volt baja vele, hogy kényalmetlen lenne...
Ezek szerint fura az ovink...
Hasonló van nálunk is. :)
Hát a magánovik elég érdekesek néha...
Alacsony műanyag ágyacskákon, amik egymásra illeszthetők.
Egyébként a naplódban nekem is furcsa volt, hogy nálatok a padlón alszanak matracon.
Biztos befolyásolja az anyagi helyzet, de pont ezért érdekes, hogy én magánoviban találkoztam a szivacsos megoldással.
hosszában szétnyitható, alacsony műanyag ágyon
További ajánlott fórumok: