Mimikai mély ránc két szemöldök között. Hogyan tudom eltüntetni? (tudásbázis kérdés)
igen!...
de az is lehet, hogy tök egyszerű a megoldás
és lehet csak arról van szó, hogy túl görcsösen
nézel!... lazulj el és mosolyogj!!! fiatal vagy
még, menni fog!... csak próbálgasd...
Semmit; fogadd el. Lehet, hogy rajtad kívül senkit nem zavar. :)
Így jár, aki nem hisz a nagymamájának (,anyukájának).
Pontosítva így szól:
"A kezelés eredménye 2-5 nap múlva jelentkezik, hatása a 2. héten a maximális, és 4-6 hónapig tart. A ráncok a kezelést követő néhány napban elsimulnak, a vonások természetesebbé válnak, így a páciens fiatalabbnak tűnik. A kezelést évente maximum 3 alkalommal lehet megismételni. Az ismételt kezelések során a páciens leszokik a ráncokat okozó izmok használatáról, így egyre ritkábban , akár évente, 2 évente lesz szüksége a kezelésre."
Köszi :)
Az előbb megnéztem, kb 18 ezer lenne egy kezelés és 3-4 hónap múlva meg kell ismételni, és ahogy telnek az évek, egyre ritkábban kell.
Hát elég húzós az ára, főleg így, hogy nem végleges megoldást nyújt
így kép alapján sztem nem gáz :)))
de ha tényleg ennyire zavar, nézz utána a botoxnak, vagy a kollagénkezelésnek...
kerestem képet
Ha megnézted, törlöm is :))
erről csak annyit tudok, hogy a sztárok mind ezt csináltatják.
Hogy működik ez? Hol csinálnak? Mennyibe kerül?
nagymamám mindig mondta, hogy ne ráncoljam a szemöldököm, mert úgy marad... és úgy maradt.
Most mit tudok tenni?
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?
- Mennyire kopik a tetovált szemöldök? Hogy lehet véglegesen eltüntetni?