ÉN NEM KIABÁLOK CSAK KÉRDEZTEM HOGY AKI TUDJA ÍRJA MEG HOGY A JANUÁRI GYOD ELŐBB UTALJÁK KI E MERT A SZÁMLÁSOK MEG KAPJÁK DECEMBER 19-ÉN AZT TUDOM DE A POSTA MIKOR HORDJA
Hivatalos helyen is megjelent már, a családi hogy előbb jön? Mert ma ügyetintéztem az államkincstárnál és ki volt akadva a hölgy, hogy minden 2. ember azt kérdezi, hogy mikor de ök még hivatalosan 2.ai időzített utalásról tudnak
Pest megye is 20-án utal. Postás meg hozza 31 - én. Mondjuk nem baj. Lesz januárra kis pénzem. Ha megkapnánk mi is 20-án több pénz menne az ünnepekre. Így a rosszban ez a jó legalább
Hát az utalás után a harmadik munkanapon hordja a postás mindig. De,hogy most melyik a hanyadik munkanap stb en nem latom már át a ledolgozott napok miatt😂. Na mind egy. Eddig mindig kihozták a csaladit es a fogyatekossagit karacsony elott. Az ápolásit meg szilveszter előtt. Mindig igy volt! 10 eve vagyok apolasin es minden alkalommal igy tortènt,de ennyi szabadnap igy mint most mèg sosem volt. Ezert nem latom át.....