Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok. Nem tudom ki szokta kirakni a Pest megyei éves utalásos táblázatot.
De te remélem idén is egy tündér lesz és megoszja.
Boldog Új évet mindenkinek 🐷🍀
Bp-en 3.án remények szerint :)
Boldog új évet kívánok! Februárban 4.lesz utalás.Szfvar...
brutto 290.800.-
netto 261.720.-
De még mennyire 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sziasztok boldog új esztendőt mindenkinek egy kérdésem lenne mennyi lesz most az Gyod összege ? 🙂
Mindenkinek kívánok szeretetben,egèszsègben,bèkessègben,ès erőben gazdag Boldog Új Esztendőt!🍀
Kívánom legyen szebb ès jobb mint tavaly.Legalább ezen a fórumon becsüljük meg egymást,hiszen itt mindenki egyenlő,azèrt vagyunk itt.♥️
Üdv mindenkinek! Boldog Új évet kívánok nektek ! Érdeklődnék, hogy 2025 ben Békés megye hogy kapja majd a győzött hó eleje v hó vége? Köszönöm a választ
Boldog újévet és szebbet mint ami elmúlt .mindenkinek Hozta pest megyében is tegnap a gyodot igaz jó későn,.
Köszönöm viszont kívánom.💗💗
Boldog Újévet! Nagyon kedves vagy 🤗 és én megpróbálom az 1000%-os infókat közölni veletek. Mert tudom nagyon nehéz sokunknak. És bizony minden egyes nap számít! Remélem mindenki elé egy szebb és könnyebb év gördül. Kívánok mindenkinek jó egészséget és kitartást a kis-és nagy betegeinkhez 😘
Kedvesek! Sikeres Boldog Új Esztendőt! Ahogy tavaly, idén is lenne valaki kedves amint megjelenik az utalások dátumát megosztani itt a fórumon? Személy szerint Pest megyei vagyok.
Nagyon köszönöm, szép napot!
Kedves Kirám! A próféta beszélt tegnap belőled és lám "Ember tervez Élet perverz" de nekem is jött ápolási Prst Megye postán .Így továbbra is lesem és olvasom igaz információdat!Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánva!
Goood Moorning Vietnám!Számomra az Élet minden területén ,Szeretettel.Alázattal küzdő csoporttagoknak És családjának Kívánok Egészséget ,kitartást.Boldog pillanatokban Gazdag Új Évet!
🤣 BUÉK 👍 szerintem simán lepereg rólad🙃
BÚÉK mindenkinek
remélem jövőre is adok okot hogy utálhassatok :)
Sok sikert és sok jót jövőre nektek
Boldog újévet mindenkinek!!
Sziasztok!
Igen ugyanannyi.
Szerintem februárban lesz.
Szolnok megye - még nem hozta a postás az ápolásit.
Köszönöm,akkor türelmesen várok.BUÉK
Szociálist is ápolási is állami gyerekartást is
Szia.Nem tudod,az Fht is hordja.Mert a másik fórumon nem mindenki kapta meg pl Dabas
Sajnos itt nem szerintem már el is ment a postás ,ált 9ig jön ha időbe tud indulni a másik faluból.Ez van Boldog Újévet mindenkinek
Budaörs megkaptam. Boldog Új évet kívánok mindenkinek .
Abony, postás hozta ápolásit.
További ajánlott fórumok: