Milyen ülőpárnát vagyek? (tudásbázis)
Mint azt az 1. bejegyzésemben említettem, az egész napos ülés miatt kialakuló derékfájás megelőzése miatt lenne rá szükségem.
Ez esetben mit ajánlanál?
Attol fugg miert akarsz uloparnat venni?
Azert mert lattal egy szep pirosat, vagy azert mert arany ered van? Vagy eppen szules utan vagy?
Sok oka lehet annak, hogy uloparnat akarsz magadnak venni. Ha tested jo kondicioban van, igazan nincs szuksege uloparnara, mert van beepitett!
Van felfujhato, erosen, kozepesen, es gyengen ruganyos.
Talan ha megemlitened mire es miert van szukseged rea, akkor talan jobb valaszt (szerintunk) tudnak megosztani Veled. A penz nem mindig tukrozi a minoseget, neha csak a profitot.
Labdám van itthon, de azt nem vihetem be a munkahelyre, mert ott mindennek egyformának kell lennie, egyforma asztalok, egyforma(szar) székek...
Ezért gondoltam a párnára. Én is a therásat néztem ki, ha hasonló a labdához, az nagyon jó.
Ja és persze nem mozgást szeretnék helyettesíteni vele, csak elviselhetőbbé tenni a bent töltött időt.
Én nagy labdát ajánlok neked, annál jobb ülőalkalmatosság nincs. Folyamatosan tornáztatja, erősíti a gerincet úgy, hogy fel sem tűnik neked. A porckorongoknak nagyon jót tesz, fokozza az anyagcsérjüket, nem fognak kopni. :)
A Rherra Band jó márka, jó anyagból van. Én is ezt használom, tornázok is vele. :) neked is ezt ajánlom. :)
Van köztetek olyan, aki használ ilyet? Ha igen, milyet és milyen márkájút? Nagyon sok féle van, 3000-15000ig, de nem tudom eldönteni, hogy az olcsóbb is lehet e jó, vagy felesleges pénzkidobás.
Lehet hogy jobban megérné beruházni egy drágábbra.
Ja és ami nagyon fontos, használ e az egész napos ülés során kialakuló derékfájásra?
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Szegeden hol lehet kapni ülőpárnát olcsón, hogy ne fájjon a hátam ülés közben a munkahelyen?
- Gumi ülőpárnát láttatok valahol? Indítottam egy naplót ott, van kép mellette.
- Milyen ülőpárnát válasszak a székemhez?