Milyen tapasztalataitok vannak a Biotech Meta Diet porról? (tudásbázis)
Inkább a Biotech Ultra Loss shaket ajánlanám.
L-karnitint tartalmaz ami fogyaszt és proteint ami nagyon jól beépül a kondizással.
Ráadásul fincsi.
Sziasztok! Én is ittam a meta diet csokis változatát. Nagyon szerettem. Mindig 1,5adagolókanálnyit tettem 3dl tejhez, ehhez volt egy ásványvizes palackom. Ezt addig ráztam még el nem olvadt az egész és jó habos volt, na meg krémes.
Mindezt napi 2x, reggel-este. Igaz, akkor jártam kondiba is, de egy hónap alatt lecsúszott 5kg.
És most újra szeretném kezdeni, mert akkor még ha telten is, de csinosabb voltam. :-(
Megvette a port mg a múltkor, párszor ittam belőle, tényleg nem vmi finom, de iható. Mint egy tejes turmix némi mellékízzel. Egy pohár víz tényleg nem árt utána. :)
Valery11 gartulálok! Nekem nagyon sok erőt adnak az ilyen sikertörténetek! :)
Egyébként az említett port netről is lehet rendelni ha valaki nem szeretne keresgélni a boltokban: [link]
Sok sikert mindenkinek! :)
Köszi.:)
Nincs benne.Megnéztem mert még iszom néha most is.
Húú,pontosan nem emlékszem,hogy mennyit fogytam tőle,de hatásos volt az tuti.Csak közben váltottam.Kukk meg a képeimet.Azon talán látszik mennyire volt hatása.:)
Két étkezést helyettesítettem vele.Reggelit és az ebédet.
MINDEGYIKET!!!:)Egyik sem ízlett.Még az epres talán a leg elfogadhatóbb,de valami szörnyű mellékíze van.Csak úgy tudtam meginni,hogy ott volt mellette egy pohár víz és letoltam utána azt is.De végül is nem finomnak kell lennie hanem fogyni kell tőle.:)
Lehet kapni sportboltokban és olyan üzletekben is ahol testépítőknek vannak cuccok.
Szia.
Hatásos,de nagyon rossz az íze!Legalább is szerintem.
És egy ilyen 45X g-os mennyi ideig elég, most néztem netről, hogy rendeljek e és ez 2500, csak nem tudom mennyi időre elég, én 4 kilót szeretnék leadni, lehetőleg május végégig, melette biciklizem, de a vacsit valahogy ki kéne hagyni, és nem megy :S
Gondoltam hátha ezzel
Sziasztok!
Én ittam turbót az nagyon bejött.Ízre is és eredménye is volt.Most vettem meta dietet,hát azt hittem,hogy elhányom magamat az ízétől.Na,mindegy vacsorára megiszogatom.
Fogytatok tőle?
Ez hasonlóan működik mint a turbó-s por?
További ajánlott fórumok:
- Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét?
- Táplálék kiegészítők közül szerintetek melyik a jobb: Biotech v Scitec?
- Próbálta már valaki a Biotech diétás shake-t?
- Brutal Blade - Biotech zsírégető, energetizáló
- Hol lehet meghirdetni bontott Biotech-es zsírégetőt?
- Lifetilt VS. Peak VS. Scitec VS. Biotech